DOLAR 32,3311 0.24%
EURO 35,0923 -0.12%
ALTIN 2.297,090,87
BIST 8.989,182,07%
BITCOIN 22916341,28%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

VALİ ATAY GAZETECİLERİ UNUTMADI
1571 okunma

VALİ ATAY GAZETECİLERİ UNUTMADI

ABONE OL
10/01/2022 15:53
VALİ ATAY GAZETECİLERİ UNUTMADI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Valisi Cevdet Atay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Düzce’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltı toplantıda bir araya geldi. Vali Atay yaptığı konuşmada, basın mensuplarının halk en doğru şekilde halka bilgi aktarmak için gece gündüz çalıştığını belirterek, “Görev yapan tüm asın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Düzce’de çeşitli etkinlikler kutlanmaya başladı. Siyasi Parti Temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesajlar yayımlarken, Düzce Valisi Cevdet Atay’da Düzce’de görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcilerini unutmadı.

Düzce Valisi Cevdet Atay’ın ev sahipliğinde bugün Kaynaşlı Berceste Tesislerinde kahvaltı programı düzenlendi. Programa, Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Naci Akkaş, Kaymakamlar, Kurum Müdürler ve Düzce’de görev yapan basın mensupları katıldı.

Programda konuşan Düzce Valisi Cevdet Atay, gazetecilerin zaman mefhumu gözetmeksizin görev yaptıklarını belirterek, “İlimizde görev yapan gazeteci arkadaşlarımız, halka en doğru bilgiyi aktarabilmek için zaman gözetmeksizin gece ve gündüz görev yapıyorlar. Bizim sesimizi en doğru bir şekilde halkımıza aktarıyorlar. Gazetecilik, halkın doğru bilgiyi almasını sağlamak için kutsal görevlerden birisidir. Ben buradan şunu ifade etmek istiyorum; biz il idari amirleri olarak her zaman gazeteci arkadaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

Program, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.