DOLAR 32,5687 0.13%
EURO 34,9272 0.69%
ALTIN 2.432,02-0,01
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN %
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE!.. 2 GÖZALTI…
4574 okunma

UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE!.. 2 GÖZALTI…

ABONE OL
10/10/2021 11:37
UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE!.. 2 GÖZALTI…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Timleri, Düzce’de uyuşturucu madde ticareti yapan 2 kişiye yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda bir miktar kurutulmuş kubar esrar ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il genelinde uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vuruyor. Uyuşturucu satışı ve kullanımına yönelik mücadele çalışmalarına devam eden Jandarma ekiplerinin operasyon için son adresi Hacialiler Köyü oldu.

Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Timleri, Düzce’de uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen S.D ve Z.D isimli iki kişi, teknik ve fiziki takibe aldı. Düzce Cumhuriyet Başsavcısı’nın talimatı ile S.D ve Z.D’nin Hacıaliler Köyünde bulunan evlerine operasyon düzenleyen Jandarma ekipleri, şüphelilerin evlerinde yaptığı aramalarda 2 buçuk Kilogram kurutulmuş kubar esrar maddesi ele geçirdi.

operasyonda gözaltına alınan S.D ve Z.D isimli iki şüpheli, jandarma ekipleri tarafından, işlemleri için Düzce İl Jandarma komutanlığına götürüldü. S.D ve Z.D’nin bugün “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçlaması ile Düzce Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.