DOLAR 32,6071 0.34%
EURO 34,8135 0.21%
ALTIN 2.494,210,40
BIST 9.455,73-0,72%
BITCOIN 21088075,45%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

338 okunma

Üniversiteler Fuhuş Evleri Yorumuna Tepki Büyüyor

ABONE OL
18/12/2020 12:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun üniversitelere yönelik sarf ettiği tepki çeken sözlere yönelik tepkiler büyüyor. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Üniversitelerimizde gençlerimizi binbir umutla yeşertiyor ve büyütüyoruz. Bunların dışında görmek için bunların dışında bir gözle bakmak gerekir” dedi.

Ulusal bir kanalda, üniversitelere ilişkin ‘Fuhuş evleri’ benzetmesini yapan Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’na tepkiler büyüyor. 

Üniversiteler için “fuhuş evleri” ifadelerini kullanan Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu kamuoyunda kısa zamanda tepki topladı.

“Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz”

Son olarak Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar konuyla ilgili Twitter hesabı üzerinden açıklamada yaptı. “Gençlerimizi binbir umutla yeşertiyor ve büyütüyoruz” diyen Rektör Çakar, “Üniversiteler ilim, akıl, bilim ve kültür yuvasıdır. Üniversiteler geleceğe uzanan bir köprüdür. Üniversitelerimizde gençlerimizi binbir umutla yeşertiyor ve büyütüyoruz. Bunların dışında görmek için bunların dışında bir gözle bakmak gerekir. Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz” ifadelerinde bulundu.

”Gerekli işlemler yapılacak”

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklamada bulunmuş, söz konusu konuşma ile ilgili gerekli işlemlerin yapılacağını açıklamıştı.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.