DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 21561660,24%
Düzce
25°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

416 okunma

TV. PROGRAMINDA SORULARI CEVAPLADI

ABONE OL
17/12/2018 12:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merkez Tv’de yayımlanan ‘Yerel Seçime Doğru’ programının bu haftaki konuğu Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İbrahim Bilgin oldu.

Tecrübeli gazeteci Erol Tayhan’ın hazırlayıp sunduğu programda siyasi tecrübe ve birikimlerini aktaran Bilgin, çok yönlü kişiliği, samimi sohbeti, bilimsel tespitleri ile programı izleyenlerin ilgisini çekti.

”Düzce Osmanlı Konakları’na benziyor”

Bir soruya verdiği yanıtta Düzce’yi Osmanlı konaklarına benzeten Bilgin, şu ifadeleri kullandı:

“Düzce organik bir şehir, güzel bir konaktır. Bu konağın oturma odası, verimli toprakları ile Gölyaka, Çilimli, Efteni, Harmankaya’dır.”

”Spor odası Kaynaşlı, Topuk Yaylası, Offroad, Dokuzdeğirmen, Rafting, Kardüz’dür. Misafir odası Akçakoca, Yığılca, Deniz, balık, plaj, Hasanlar barajı’dır.”

”Bir insanın emekliliğini geçirmek isteyeceği, sakin, doğal, organik bir şehirdir. Düzce, dinlenmek isteyen en uzman ilim ve bilim insanlarının tüm birikimlerini kullanabileceği bilimsel Ar-Ge merkezi, katma değeri yüksek ürünlerin üretildiği marka bir şehir olmalıdır.”

”Sayın Özlü ile hukukumuz eskidir” 

Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün Düzce’nin yetiştirdiği başarılı bürokratlardan olduğunu ifade eden Bilgin, “Yıllardır ülkemizin bütçesinin yaklaşık yarısının kullanıldığı Savunma sanayiinde ve Milli Savunma Bakanlığı’nda müsteşar yardımcılığına kadar yükselmek kolay bir şey değildir. Daha sonra siyasete atılarak milletvekilliği yapan Dr. Faruk Özlü, hak ettiği şekliyle 65. Hükümetin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olmuştur” dedi.

Özlü’nün adını ilk kez 2004 yılında il genel meclis üyesi olarak aldığı bayram tebriği ile duyduğunu kaydeden Bilgin, ”O günden bu güne yakından takip ettiğim, birlikte siyaset yaptığım Faruk Özlü’nün Düzce Belediye Başkan Adayı gösterilmesinden çok memnun oldum” ifadelerini kullandı.

”Özlü’nün her zaman yanında olurum”

Dr. Faruk Özlü Düzce belediye başkan adayı gösterildiğinde kendisini ilk tebrik edenlerden olduğunu belirten Bilgin, başarı dileklerini ilettikten sonra yaşadıklarını ise şu ifadelerle anlattı:

”Her konuda yanında olduğumu, destek için hazır olduğumu, hatta gerekirse Belediye Meclisi’nde de yer alabileceğimi söyledim. Bu doğrultuda da aday adaylık müracaatımı yaptım.”

”Akçakoca kadar Düzceliyim; Düzce’de çok görev yaptım”

İbrahim Bilgin aday gösterilip seçildiği taktirde 41 yıllık siyasi birikimini ve tecrübelerini Düzce’nin gelişmesi için kullanacağını ifade ederken, Düzce ile olan bağını da şu cümlelerle anlattı:

“Benim annem Düzceli. İlkokuldan itibaren her yıl okul tatillerini Düzce’de geçirdim. Lale sineması, Bayram sinemasında eğlendim, düven ile harman yaptım, şişe tütün dizdim.”

”Mali Müşavir olduktan sonra da Düzce Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odasında yönetici olarak görev yaptım.”

”Siyaseten 10 yıl İl Genel Meclis Üyesi olarak da Düzce’de görev yaptım. Bu dönemde Düzce’nin bir çok köyüne gittim, Düzce’nin tüm ilçelerinde hizmetimiz olduğu kadar, tanıdıklarımız ve dostlarımız da oldu. Düzce’yi, ilçeleri ve köyleriyle çok iyi bilen biriyim.” 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ