DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20766446,16%
Düzce
24°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

676 okunma

Tuğrul Abanoz’dan Mustafa Özensel’e: Kınıyorum!

ABONE OL
20/11/2020 16:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, MHP ilçe başkanı Mustafa Özensel’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. ”Değerli hukukçuları göreve davet ediyorum”dedi.

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığı tehdit açıklaması Akçakoca’da iki yerel teşkilat başkanını karşı karşıya getirdi. Çakıcı’ya destek çıkan MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamasını paylaşan MHP ilçe başkanı Özensel’e tepki gösteren CHP ilçe başkanı Abanoz ”kınıyorum” ifadesini kullandı.

CHP ilçe başkanlığının internet sayfasında yer alan açıklamalar şu şekildeydi:

MHP Akçakoca İlçe Başkanı’nın kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı Genel Başkanımız ve Partimizi hedef alan mesnetsiz itham ve iftiralara İlçe Başkanımız Tuğrul ABANOZ cevap verdi.

Tüm siyasilerden kınama mesajı gelirken, Akçakoca MHP İlçe Başkanı sn. Özensel’in bu paylaşımı yapması çok manidar. MAFYADAN ÜLKÜCÜ, ÜLKÜCÜDEN MAFYA OLMAZ sözünü ezip geçmişsiniz. Susup sessiz kalmayı tercih etseydiniz sn. Özensel bence daha iyi olurdu. Sizden duruşunuza uygun bir davranış sergilemenizi beklerdim. Bu girdaba sizde kapıldınız demek. Bu çirkin üslubu, davranışı, apaçık tehdidi görmezden gelip üstüne üstlük böyle bir paylaşım yapmanızı kınıyor, zaaflarınıza yenik düşmenizi hayretle karşılıyorum. Dolayısıyla mensubu ve ilçe başkanı görevinde bulunduğum, Atatürk’ün kurduğu Kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN genel başkanına yapılan bu tehdidi şiddetle kınıyor, adaletin herkese birgün lazım olacağını hatırlatmak istiyorum. Bunun hesabını soracak Türkiye Cumhuriyetinin değerli hukukçularını göreve davet ediyorum.”
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.