DOLAR 32,6852 0.51%
EURO 35,3109 0.4%
ALTIN 2.511,401,10
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20392511,18%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

TOBB’UN 79. GENEL KURULUNDA BAŞKAN PAZVANT’A ÜST KOMİSYON ÜYELİĞİ
2518 okunma

TOBB’UN 79. GENEL KURULUNDA BAŞKAN PAZVANT’A ÜST KOMİSYON ÜYELİĞİ

ABONE OL
02/06/2023 17:25
TOBB’UN 79. GENEL KURULUNDA BAŞKAN PAZVANT’A ÜST KOMİSYON ÜYELİĞİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu Ankara’da gerçekleşti. Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen genel kurula başkan Mehmet Nazım Pazvant katıldı.

TOBB’un 79’uncu Genel Kurulu kapsamında, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler ile Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile TOBB Genel Kurul Başkanı Hüseyin Çevik’in Anıtkabir Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAKANLAR TÖRENE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların katılımıyla TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında Birlik merkezinde Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni düzenlendi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin seçim sürecini sükunetle tamamladığını belirterek, “Artık seçimleri geride bırakma, dengeleri yerine oturtma, daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 vilayette faaliyet gösteren 365 oda ve borsanın tamamını, 1,8 milyona yaklaşan üyenin hepsini birer “Alperen” olarak gördüklerini belirterek, “Sizlerin şahsında, büyük ve güçlü Türkiye idealine sahip çıkan TOBB üyelerine, ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. “Türkiye’ye hizmet mücadelemizde bugüne kadar hep sizlerle yol yürüdük. Ne yaptıysak beraber yaptık, sırt sırta vererek beraberce başardık” diyen Erdoğan, demokrasiye yönelik tehditlere de beraber göğüs gerdiklerini dile getirdi.

ATSO BAŞKANI PAZVANT’A KOMİSYON ÜYELİĞİ…

TOBB 79. Genel Kurulunda, 365 Oda /Borsa Başkanı ve Delegelerin oyları ile yeniden başkanlığa seçilen M.Rifat Hisarcıklıoğlu iş dünyasının kendisine olan güvenini tazeledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulunda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Hisarcıklıoğlu’nun oluru delegelerin oyları ile Akçakoca TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, TOBB Mevzuat Komisyonu Üyeliğine seçildi.

Akçakoca Gazetesi ailesi olarak, Başkan Pazvant’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.