DOLAR 32,3676 -0.36%
EURO 34,6688 -0.43%
ALTIN 2.381,46-1,69
BIST 10.188,311,42%
BITCOIN 18968471,69%
Düzce
13°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

381 okunma

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Akçakoca’da

ABONE OL
06/08/2019 22:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Odalar ve online film izle Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M. Rifat Hisarcıklıoğlu:

“Devletin burada kendi varlığını anında aksiyon filmleri sel felaketi olduktan sonra kendisini göstermesinden dolayı bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve bilim kurgu filmleri beraberinde ki heyet kuvvetli yağış sonrası sel baskını ve toprak kayması yaşanan Düzce’nin Akçakoca ilçesine gelerek ziyaretlerde bulundu.

Akçakoca Kaymakamlık toplantı salonuna Kaymakam Yasin Öztürk’ten sel felaketi ile bilgi alan Hisarcıklıoğlu,daha sonra selden etkilenen Değirmenağzı mevkisine giderek zarar gören işletme sahipleri ile görüştü.

Başkan Hisarçıklıoğlu, Akçakoca’da büyük bir sel felaketinin yaşanmış olduğunu söyledi.

Akçakoca’ya geçmiş olsun dileklerini belirten Hisarcıklıoğlu,” Akçakoca’ya ve ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyorum. Bu felaket inşallah son olur. 7 tane şehidimiz var. Allah makamlarını cennet etsin. Allah ailelerine ve Akçakoca’ya da sabırlar versin. Büyük bir felaket atlatılmış.Bu günkü sebebi ziyaretimiz oda başkanımıza, belediye ve kaymakamımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmek. ” dedi.

“Devletimize Allah zeval vermesin.” diyen Hisarcıklıoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

” Devletin burada kendi varlığını anında sel felaketi olduktan sonra kendisini göstermesinden dolayı bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Bizde odalar birliği olarak oda başkanımız Nazım kardeşimizin bize ilettiği sıkıntıları Ankara’da takip edeceğiz. Bir an önce üyelerimiz için tam sezon ortasında böyle bir felaket ile karşılaşılmış olması üyelerimiz açısından sıkıntı getirmiştir. Gerek devlet borçlarının gerek banka borçlarının ertelenmesi noktasında bizde Ankara’da girişimlerde bulunacağız.Zaten devletimiz bunlardan haberdar. Bende Akçakoca’nın sıkıntılarını ileteceğim. “

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’da Akçakoca’nın çok büyük bir felaket atlattığını, ilçenin ıssız bir kente döndüğünü ve bir an önce yardımların yapılması gerektiğini ifade etti.

Akçakoca Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant’da ilçede vatandaşların banka ve kredi borçlarının faizsiz bir yıl erteleme talebinde olduğunu söyledi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.