DOLAR 32,5857 0.29%
EURO 35,0398 0.18%
ALTIN 2.460,541,01
BIST 9.857,251,45%
BITCOIN 20999060,86%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Tartıştığı iki kardeşini silahla vurarak öldürdü
4458 okunma

Tartıştığı iki kardeşini silahla vurarak öldürdü

ABONE OL
24/07/2021 09:38
Tartıştığı iki kardeşini silahla vurarak öldürdü
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de bir kişi, ailevi nedenlerden dolayı tartıştığı 2 kardeşinin vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan abinin yakalaması için çalışma başlatıldı.

Olay, akşam saatlerinde Düzce’nin Gümüşova ilçesine bağlı Yıldıztepe köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre S.K., Ş.K. ve İ.K. isimli kardeşler arasında ailevi nedenlerle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda abi İ.K. tabanca ile kardeşlerine ateş etmeye başladı.

Yaralanan kardeşler Ş.K. ve S.K. kaldırıldıkları Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

lay yerinden kaçan İ.K.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan 2 kardeş ile birlikte Atatürk Devlet Hastanesi önüne gelen yakınları ölüm haberinin ardından fenalık geçirdi. Olayla ilgili olarak savcılık inceleme başlattı.

 

Düzce’nin Gümüşova ilçesine bağlı Yıldıztepe köyünde akşam saatlerinde aralarında tartışma çıkan S.K. ve Ş.K. isimli iki kardeşini silahla vuran İ.K. isimli zanlı olayın ardından kaçtı. İki kardeş kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybederken, abinin jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında Sakarya’nın Hendek ilçesine bağlı Hacimbey köyünde olduğu belirlendi.

andarma ekiplerinin çalışması sonucu gözaltına alınan İ.K. ifadesi alınmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.