DOLAR 32,5886 0.34%
EURO 34,7784 0.12%
ALTIN 2.497,320,53
BIST 9.456,52-0,71%
BITCOIN 21074235,57%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

208 okunma

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

ABONE OL
29/07/2018 20:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://youtu.be/3cTtDTT9DXI

Düzce Belediyesi iştiraki olan YEYPAŞ Müdürü Kenan Gökmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile “Hoşça kalın” diyerek çalışma arkadaşlarından helallik istedi.

Görevinden istifa etmek istediği dillendirilen Gökmen’in istifa dilekçesi sunduğu ve yarın net bir açıklama yapılacağı öğrenildi.

Düzce Belediyesi’nin üstyapı hizmetlerinin geliştirilmesinde etkin rol oynayan YEYPAŞ’ın Genel Müdürü Kenan Gökmen’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şaşırttı.

İstifa etmek istediğini dillendirilen Gökmen, tüm çalışma arkadaşlarından helallik isterken, istifa dilekçesini sunduğu ve görevinden ayrılıp ayrılmayacağının yarın netleşeceği öğrenildi.

“Hoşça kalın, hakkınızı helal edin”

Gökmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“On dört yıl önce tanıştığım sevdiğim emek verdiğim bağlandığım batı Karadeniz’in incisi güzel Düzce, Seni benimle tanıştıran ve Düzce’mize hizmet etmek üzere bana emanet ettiği belediyemiz şirketlerinin, kuruluşunda, gelişmesinde bugünkü gücüne erişmesinde öngörüsü ve desteğini esirgemeyen, saygıdeğer Başkanım Mehmet Keleş Beye ve kendisinden sonra da hizmete devam etmemde bana güvenen değerli Başkanım Dursun Ay’a bu hizmet anlayışımızda benimle birlikte omuz veren tüm çalışanlarımıza şükranlarımı sunar, hoşça kalın derken hakkınızı helal etmenizi dilerim.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.