DOLAR 32,5890 0.32%
EURO 34,8140 0.16%
ALTIN 2.499,780,63
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20928741,52%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

ŞOFÖRLER ODASI YÖNETİMİ KONGRE ÖNCESİNDE BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
2759 okunma

ŞOFÖRLER ODASI YÖNETİMİ KONGRE ÖNCESİNDE BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

ABONE OL
23/01/2022 10:08
ŞOFÖRLER ODASI YÖNETİMİ KONGRE ÖNCESİNDE BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
2

BEĞENDİM

ABONE OL

28 Ocak’ta seçimli kongresi yapılacak olan 322 üyeli Akçakoca Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın mevcut başkanı Mehmet Alev, basın mensuplarıyla bir araya gelerek kongre öncesi değerlendirmeler yaptı.

Medya mensuplarıyla yapılan kahvaltılı toplatıya konuk odaların ve kooperatifin başkanları da katılırken, kongresinde 277 üyenin oy kullanacağı Oda yönetiminin kahvaltısında, Okan Yanmaz da davetli konuk olarak yer aldı.

Kahvaltı sonrasında bir açıklama yapan Oda başkanı Mehmet Alev, konuşmasına teşekkür ederek başladı. 4 yıllık hizmetleri boyunca çok sayıda iş yaptıklarını belirten Alev, bu süreç içinde kendilerine destek olan yerel yönetici ve mülki amirlere teşekkür etti.

Başkan Alev, minibüs ve taksi durakları ve bekleme salonlarıyla ilgili olarak yaptıkları girişimlerle ilçeye modern görünümlü kapalı alanlar ve kamelyalar kazandırdıklarını söylerken, S plakalı minibüs taşımacılığı ile ilgili olarak da Düzce belediye başkanlığı ve Düzce şoförler odasıyla yaptığı görüşmeler sonucunda S plaka yönetmeliğinde yer alan eksiklikleri giderdiklerini sözlerine ekledi.

Öğrenci servis taşımacılığı yapan araçlar için özel alanlar yapılmasına aracılık ettiklerini de ifade eden başkan Alev, okul servis araçlarının 12 yaş ile sınırlandırıldığı dönemde, ilgili bakanlık nezdinde yapılan yazışmalar sonucunda bu sınırın 15’e yükseltilmesini sağladıklarını söyledi.

Esnafı olumsuz etkileyen mesleki yeterlilik belgesi yaş sınırlamasıyla ilgili olarak da bir açıklama yapan Alev, gerekli yazışmalar neticesinde SRC 5 türü yetki belgesi hariç, taşıma esnafının 69 yaşından gün lamamış olma şartıyla belgelerini alabileceklerini söyledi.

Belediye ile yürütülen ortak çalışma neticesinde Ayazlı bölgesinde 3 bin metre kare alanı park alanı kazandırdıklarını belirten Oda başkanı Alev, pandemi döneminde kendilerinden ihtiyaç duyulan araçları Kaymakamlık hizmetine ücretsiz tahsis ettiklerini, bunun yanı sıra o dönemde Oda yönetimi olarak maske dağıtımı gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

Konuşmasının sonunda çalışma arkadaşlarına da teşekkür eden Mehmet Alev, tüm kurum amirleri devamlı irtibat halinde olduklarını ve esnafın menfaatine çok güzel ilişkiler kurup devam ettiklerini söyledi.

Akçakoca Şoförler ve otomobilciler Odası başkanı Mehmet Alev’in yaptığı konuşmanın ardından hem kendisine hem de konuk oda ve kooperatif başkanlarına sorular yöneltilirken, soru cevap bölümünün ardından konuklar ve Oda yönetimi, hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.