DOLAR 32,3831 0.17%
EURO 35,0546 -0.15%
ALTIN 2.324,010,21
BIST 9.097,960,20%
BITCOIN 2272184-0,27%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

430 okunma

SİYASİ PARTİ İLÇE YÖNETİMLERİNDEN KIZILAY BAŞKANINA ZİYARET

ABONE OL
10/11/2018 15:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) ve Ak Parti (Adalet ve Kalkınma Partisi) ilçe yöneticileri Kızılay Haftası münabetiyle Türk Kızılayı Akçakoca Şubesi Başkanı Özkan Öztürk’e bir ziyaret gerçekleştirdiler.

İlk ziyareti CHP İlçe Başkanı Ömer Başar ve CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdi.

Özkan Öztürk’e yeni oluşturduğu şube yönetiminden ötürü tebrik mesajlarını ileten İlçe Başkanı Ömer Başar, ayrıca Öztürk’ün şahsında camianın Kızılay Haftası’nı kutladı.

Aynı gün içinde yapılan ikinci ziyaret ise Ak Parti ilçe yönetiminden geldi.

Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Necati Yemenici ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları, Başkan Öztürk ve yeni göreve başlayan genç yönetimini tebrik ederek başarı temennilerini iletti.

Ak Partili ilçe yöneticileri ayrıca camianın Kızılay Haftası’nı da kutladılar.

Siyasi parti ilçe yöneticilerinin yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Şube Başkanı Özkan Öztürk, Türk Kızılayı’nın Akçakoca’da yürüttüğü çalışmalar ile bağış ve yardım kampanyalarına yönelik etraflıca bilgiler verdi.

Türk Kızılayı’nın siyaset dışı bir kurum olduğunu, tüm Türkiye’nin yüreklerinden kopan yardımlarla ayakta durduğunu ifade eden Öztürk, Kızılay’ın sadece ülke içinde değil dünyanın bir yarısında yaşayan tüm mazlumların derdine çare olduğunu söyleyerek, bu yapının siyaset alanının dışında kalmasının ayrı bir önem taşıdığını ifade etti.

Başkan Öztürk ayrıca, tüm farklı toplumsal ve siyasal kesimlerin Kızılay ile işbirliği halinde çalışmasının en doğru yöntem olacağını da sözlerine ekleyerek, ”Bu kurum hepimizin ortak vicdanıdır. Bu vicdanı küçültmek değil, büyütüp genişletmek lazım. Bu açıdan Kızılay’ı şu ya da bu kurumla birlikte anmak, şu ya da bu çevreye yakın görmek doğru değil. Kızılay, tüm Türkiye’nin emek vererek yücelttiği bir kurumdur. Kızılay hepimizindir; Kızılay tüm Türkiye’dir” açıklamasını yaptı.     

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.