DOLAR 32,4955 -0.16%
EURO 34,9581 0.28%
ALTIN 2.432,710,41
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2084060-0,90%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Yeniden Refah Partisi’nin Akçakoca Kongresinde Davut Güloğlu Rüzgarı Esti
3649 okunma

Yeniden Refah Partisi’nin Akçakoca Kongresinde Davut Güloğlu Rüzgarı Esti

ABONE OL
06/03/2022 18:22
Yeniden Refah Partisi’nin Akçakoca Kongresinde Davut Güloğlu Rüzgarı Esti
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi’nin Akçakoca İlçe 2. Olağan Kongresi bugün gerçekleşti. Saat 14.00’te Belediye nikah salonunda gerçekleşen kongreye ise sanatçı Davut Güloğlu’nun konuşması damgasını vurdu.

Siyasete girdiği Yeniden Refah Partisi’nde Genel Başkan Sanat Danışmalığı görevini üstlenen Davutoğlu, uzun tuttuğu konuşmasında sık sık Akçakoca’ya duyduğu sevgiyi dile getirdi.

‘Ben zaten Akçakocalıyım’

Konuşmasına ‘ben zaten Akçakocalıyım’ sözleriyle başlayan Güloğlu, sanat dünyasına girdikten sonra ilk konserini AKçakoca’da vermiş olduğunu, Akçakoca’nın kendisini çok sevip sahiplendiğini belirtirken, Akçakoca’ya özel bir sevgi bağıyla bağlı olduğunu söyledi.

”Sanatçısın ne işin var siyasette” dediler 

Kendisinin Yeniden Refah Partisi’nde siyasete girmesi karşısında iş kaybının gelir kaybının olacağı yönünde çokça eleştiri aldığını ifade eden Güloğlu, ‘hep bu şekilde düşünüldüğünden siyaset alanı vatandaşın düşünce ve duygularını yansıtmayan kişilere terk edildi bunu değiştimek lazım’ şeklinde konuştu.

‘Anahtarı doğru yere teslim edin’

Güloğlu, ‘Biz samimiyiz. Evimizde anahtarımızı nasıl güvendiklerimize teslim ediyorus, işte Yeniden Refah Paartisi öyle bir partidir. Anahtarı doğru yere teslim edin’dedi.

‘Vatanımı savundum diye ceza aldım’

Davut Güloğlu, 15 Temmuz hain darbe girişi sürecinde sokağa çıkıp direniş hattıına destek verdiğini fakat yaptığı paylaşım nedeniyle 60 bin lira para cezasına çarptırıldığını söyledi. Güloğlu, ‘vatanı savundum diye ceza aldım’ dedi.

‘Cumhurbaşkanına laf yok geri kalanın hepsini değiştir’

Davut Güloğlu, tüm siyasi partilein en aşağısından en tepesine kadar yakınlıkları olduğunu söyleyerek, vatan demenin onur ve şeref olduğunu belirtti. ‘Beni kalplerinize yerleştirdiniz. Bu kardeşiniz sizin boynunuzu eğik bırakmayacak. Maske takanlara prim vermeyin. Ak Partiyi de iyi biliyorum. Cumhurbaşkanına laf yok geri kalanın hepsini değiştir’ dedi.

‘Ben siyasetçi değilim; sanatçıyım’

Kendisinin siyasetçi olmadığını, sanatçı olduğunu kaydeden Güloğlu, siyasetin vatan demek olduğunu söyleyip ‘Genel başkanımız Fatih Erbakan bir şeylerin yanlış gittiğini gördüğü için yerinde durmayıp yola koyuldu’ dedi.

‘Büyük bir ekonomik kriz var, bunun altından kalkabilecek tek parti biziz’

Ekonomik krizin altından kalkacak tep partinin Yeniden Refah olduğunu ifade eden Güloğlu, bu konuda kitapçıklar bastıklarını, tüm uzmanlarla ve ekonomistlerle hazırlanan kitapçıklarla halka gittiklerini söyledi. ‘Hangi parti kitapçık çıkartmış ki. Biz iktidara geldiğimizde bu kitapçıklara aykırı davrandığımızda bizim yüzümüze bu kitapçıkları da atabilirsiniz’ dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.