DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20463866,60%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

293 okunma

ŞİKAYETLERİN KAYNAĞI ÖĞRETMEN BAŞKA BİR OKULA GÖNDERİLDİ

ABONE OL
19/02/2018 11:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Atatürk Ortaokulu Müdürü Aykan Gülbahar’a yönelik olarak, okul içinde yardımcı ders kitapları sattırdığı şikayetleriyle yapılan muhakkik ve müfettiş raporu tamamlandı. 

Raporda Müdür Gülbahar için herhangi bir suç unsuru bulunmadığı için suçlu görülmediği ve soruşturmadan beraat ettiği öğrenilirken, şikayetlere konu olan sürecin bir diğer kahramanı olan öğretmenin de başka bir okula gönderildiği öğrenildi.

Şikayete konu olan kaynak kitapların okulda satılması konusunda, eğitim camiası içinden de Müdür Gülbahar’ı destekleyen bir tavır alınmış, kaynak kitapların öğrencilere erişimini sağlayan Müdürün, başarı sıralamasında en gerilerde olan Atatürk Ortaokulu’nu ilçe birinciliğine yükselttiği belirtilmişti.

Başarılı bulunan Müdür Gülbahar’ın okul aile birliği ile işbirliği halinde kitapların okulda satışına aracılık ettiğini belirten bazı veliler ise, şikayete neden olan bahsin bu başarıyı çekemeyen birileri tarafından ileri sürüldüğünü iddia etmişlerdi.

Müdür Gülbahar’ın okulda yardımcı ders kitabı sattırmasını şikayet ederek muhakkik ve müfettişlerin inceleme yapmasını sağlayan öğretmen ise, müfettiş kararı ile Sapak’taki Hamiyet Sevil Ortaokulu’na gönderildiği bilgisine ulaşıldı. 

Eğitim camiasında yapılan tartışmalara göre, soruşturma sürecinin fitilini ateşleyen olayın sözkonusu öğretmenin Cumhurbaşkanı hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımlarının Müdür Gülbahar tarafından şikayet edilmesiyle başladığı yönünde.

Bu duruma misilleme olarak öğretmenin müdür Gülbahar hakkında bazı şikayetleri bir takım yerel medya organlarına da bilgi sızdırarak algı oluşturmaya çalıştığı da iddialar arasında. 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.