DOLAR 32,4889 0.12%
EURO 34,7800 0.13%
ALTIN 2.491,261,19
BIST 9.529,77-0,01%
BITCOIN 2017952-0,53%
Düzce
18°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

448 okunma

SICAKTAN BUNALAN ÖĞRENCİ BAYILDI

ABONE OL
19/05/2018 14:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın yıldönümü münasebetiyle Akçakoca şehir stadyumunda gerçekleşen etkinliklerde, sıcaktan bunalan bir öğrenci baygınlık geçirdi. 

Fenalaşarak yere düşen öğrenciye ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından stat içinde yapıldı. Bayılan öğrenci daha sonra tedavi edilmek üzere sedyeyle dışarı çıkartıldı. 

Havanın sıcak olması ve Ramazan ayında olunmasının da etkisiyle baştan sona sönük geçen stat etkinliklerinde, protokol mensupları stadın kapalı tribününde gölgelik alanda töreni izlediler. 

Şenlik programını sunan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürlüğü yetkilileri de yakıcı sıcaklardan kurtulmanın yolunu yedek kulübesinden sunum yapmakta bulmuş. 

İşin kolaylığına kendini fazlasıyla kaptıran sunucu ekibin de sunumlarını ayakta yapmak yerine oturarak yapması, bazı vatandaşlar tarafından saygısızlık olarak nitelendirildi.

Günün en zararlı çıkanlar ise aşırı sıcaklarda saatlerce dikilmek zorunda bırakılan öğrenciler oldu. 

Öğrencilerden birinin sıcaklara dayanamayıp bayılması sonrasında saplık ekipleri tarafından müdahale edildi ve bayılan öğrenci sedyeyle dışarı çıkartıldı. 

Yine öğrenciler arasında bulunan bir öğretmenin yanındaki öğretmen ve öğrencilerin durumlarına bakmaksızın yanında getirdiği şemsiyesini açarak töreni izlemesi ise başka bir eleştiri konusu oldu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.