DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20837170,60%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

SEVİLEN AKÇAKOCALI İŞ İNSANI, EVLADINA DİLLERE DESTAN SÜNNET TÖRENİ YAPTI
4471 okunma

SEVİLEN AKÇAKOCALI İŞ İNSANI, EVLADINA DİLLERE DESTAN SÜNNET TÖRENİ YAPTI

ABONE OL
28/08/2022 16:15
SEVİLEN AKÇAKOCALI İŞ İNSANI, EVLADINA DİLLERE DESTAN SÜNNET TÖRENİ YAPTI
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın iş ve sosyal hayatının saygın isimlerinden olan işadamı Soner Uzun, evladının sünnet merasimini dillere destan bir şekilde yaparken, Akçakoca’nın iş, siyaset ve cemiyet hayatından çok sayıda isim, bu önemli gününde Uzun’u yalnız bırakmayarak sünnet merasiminde yer aldılar. 

Uzun yıllar yurt dışında ticaret hayatıyla iştigal eden, son dönemde Akçakoca’da da turizm yatırımları yapan iş insanı Soner Uzun’un oğlunun sünnet töreni, köyleri olan Deredibi’ndeki konaklarının arazisi içinde yapıldı.

Soner Uzun’un oğlunun sünnet merasiminde belediye ve siyasi parti temsilcileri, STK ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Geleneksel Türk motifleriyle bezeli tören alanı içine kurulan oturma gruplarıyla konuklar ağırlanırken, yiyecek ikramlarının yapıldığı merasimde Mehteran gösterilerinin yanı sıra yöresel müzik toplulukları tarafından müzik dinletisi de yapıldı.

Katılımın oldukça yüksek olduğu kır düğünü konseptli sünnet merasiminde konuklar ve toy sahibi aile fertleri birlikte bol bol hatıra fotoğrafları çektirirken, saygın işadamı Soner Uzun, bu önemli günlerinde kendilerini yalnız bırakmayıp mutluluklarına ortak olan davetlilere bir kez daha teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.