DOLAR 32,6036 0.39%
EURO 34,8369 0.29%
ALTIN 2.504,060,80
BIST 9.451,39-0,77%
BITCOIN 21056845,71%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

1647 okunma

Sarıoğlu’nun ısrarlı çabası meyvesini verdi… Akçakoca’da Fen Lisesi Kuruluyor

ABONE OL
29/03/2021 16:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun peşini bırakmadığı ilçenin en büyük eğitim projelerinden biri olan Fen Lisesi nihayet Akçakoca’ya kuruluyor. Sapak mevkiinde bulunan Akçakoca Anadolu Lisesi (AKAL) önümüzdeki eğitim döneminde Fen Lisesi olarak eğitim verecek.

Akçakoca’ya Fen Lisesi kurulması fikrinin temelleri şimdiki Düzce Belediye Başkanı olan Faruk Özlü’nün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı iken Akçakoca’ya kazandırma sözü verdiği bir proje idi.

O günlerin üzerinden çok zaman geçmesine rağmen Faruk Özlü, belediye başkanlığı sürecinde dahi bu imkanı Akçakoca’ya kazandırmak için boş durmadı. Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu da başkan seçildiği günden itibaren vatandaşların bu talebinin peşini bırakmadı. Sarıoğlu, gerek Faruk Özlü, gerek Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve gerekse de bu uğurda Bakanlık nezdinde yürüttüğü temaslarla bu işi nihayete erdirdi.

Sarıoğlu, bugün yaptığı açıklama ile Fen Lisesi müjdesini Akçakocalılarla paylaşırken, sosyal medya hesabından duygularını şu ifadelerle paylaştı:

”Akçakoca ilçemize Fen lisesi hayırlı olsun. Milli eğitim Bakanımız başta olmak üzere bu süreci takip edip bizzat ilgilenen Sn. il başkanım Mustafa Keskin’e ve milletvekillerimize ilçemiz adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.