DOLAR 32,3637 0.13%
EURO 34,9687 -0.33%
ALTIN 2.323,700,20
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22735561,09%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SARIOĞLU’NUN HIZI DEDİKODULARI SONLANDIRDI
2782 okunma

SARIOĞLU’NUN HIZI DEDİKODULARI SONLANDIRDI

ABONE OL
30/11/2022 10:10
SARIOĞLU’NUN HIZI DEDİKODULARI SONLANDIRDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca 1 no’lu sağlık ocağının depremde küçük de olsa hasar alması sonrasında kapatılması, bu binadan sağlık hizmeti alan vatandaşları endişeye sevk etmişti.

Hastaların geçici bir süre ile başka bir binada sağlık hizmeti alması sağlansa da, konuyla ilgili – ilgisiz tüm çevreler iç yüzey duvar ve tavanında kırılma ve çökmelerin oluştuğu binanın akıbetiyle ilgili sorular sormaya başlamıştı.

Deprem sonrasında ilk açıklamayı yapan ve binanın hızlı bir şekilde tadilata gireceğini söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ise, henüz binayla ilgili dedikodular devam ederken, tadilat ve tamirat işlerini bitirterek rekor bir hızla yaniden hizmet vermesini sağladı.

Akçakoca’da oluşan bir sorunu devlet ve hükümet imkanlarını kullanarak derhal çözme noktasında hızlı hareket etmesiyle akıllara kazınan Sarıoğlu, bu son olayda adeta kendi hız rekorunu egale etti.

İlk andan itibaren siyasi ve bürokratik sorumlularla temasa geçen Sarıoğlu, Ak Parti il başkanlığı, Ak Parti Düzce milletvekilleri, Sağlık Bakanlığının yereldeki yetkilileri ve özellikle her konuda kendisine acil destek veren Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in de desteğiyle tadilat ihalesini açtırarak işin yapılmasını başlattı.

İhale sonrasında işlerin uzamaması için bizzat çalışmaları denetleyen başkan Sarıoğlu, inşaatçı olmasının verdiği tecrübeler ışığında binanın tüm tamirat ve tadilat işlerinin 3 günde tamamlanmasını sağladı.

Akçakoca’ya hizmet etmek söz konusu olduğunda rekor hızda hareket eden Sarıoğlu, bu son olayda adeta ışık hızında bir süratle hareket ederek kendi rekorunu kırdı.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.