DOLAR 32,5006 0.15%
EURO 34,7451 0.04%
ALTIN 2.487,731,05
BIST 9.501,77-0,30%
BITCOIN 2029248-0,43%
Düzce
18°

HAFİF YAĞMUR

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Sara Krizi Geçiren Sürücü Taksi Durağına Daldı
2742 okunma

Sara Krizi Geçiren Sürücü Taksi Durağına Daldı

ABONE OL
02/08/2021 07:46
Sara Krizi Geçiren Sürücü Taksi Durağına Daldı
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi. Direksiyon başında sara krizi geçiren otomobil sürücüsü, taksi durağına dalarken, otomobilin takla atmasını da yanında bulunan sürücünün direksiyonu aniden kırması ile önledi. Kaza anında anında taksi durağının boş olması da olası bir facianın önüne geçti. Görgü tanıkları ise olay anını Öncü Haber’e anlattı.

Aydınpınar caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, sara krizi geçiren bir otomobil sürücüsü, yol kenarında bulunan taksi durağına daldı. Yaşanan kaza ise, yan koltukta oturan yolcunun dikkati sayesinde ucuz atlatıldı.
Alınan bilgilere göre, şehir merkezinden Aydınpınar Köyü istikametine seyreden Abdullah K. idaresindeki 81 DC 606 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon başında sara krizi geçirmesi ile kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan taksi durağına çarptı. O anda otomobilin ön koltuğunda oturan bir kişi, direksiyonu kırarak otomobili takla atmaktan kurtardı.

Çevredeki vatandaşların Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması üzerine kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri direksiyon başında sara krizi geçiren ve baygın olan araç sürücüsü Abdullah K’ye olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından, 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede müşahede altına alınan Abdullah K’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayı gören bir esnaf Öncü Haber’e yaptığı açıklamada, “Otomobil düz yolda gidiyordu. Bir anda önce otoparka, ardından da taksi durağına daldı. Biz de o an bir şey anlamadık. Yardıma koştuğumuzda sürücü baygındı ambulansı ve polis ekiplerini aradık” dedi.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.