DOLAR 32,3193 0.21%
EURO 35,1339 0%
ALTIN 2.295,180,79
BIST 9.050,802,77%
BITCOIN 22872210,83%
Düzce
26°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Kalp Krizi Geçiren Adamı Hayata Döndürdü
3001 okunma

Kalp Krizi Geçiren Adamı Hayata Döndürdü

ABONE OL
03/08/2021 16:38
Kalp Krizi Geçiren Adamı Hayata Döndürdü
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de aracıyla giderken kalp krizi geçiren yaşlı adama bölgedeki bir işyerinden çıkan genç kız müdahale etti. Kalbi duran yaşlı adamı 20 dakika boyunca yaptığı kalp masajı ve suni teneffüs ile hayata döndüren Melisa Yalçın isimli genç kız, sağlık ekipleri gelen kadar yaşlı adamın başından ayrılmadı.

SAĞLIK EKİPLERİ GELENE KADAR BAŞINDAN AYRILMADI

Düzce’de araç içinde kalp krizi geçiren yaşlı adam, bölgede ki bir işyerinde çalışan genç kızın olayı fark ederek hızlı müdahalesi sonucunda hayata tutundu.

Kervan Kavşağı Düzce girişinde meydana gelen olayda, aracına binmek isteyen yaşlı adam aniden fenalaştı.

Araçtan indirilen ve güvenli bir yere çekilen yaşlı adama çevrede bulunanlar da yardıma koştu.

Anestezi bölümünden yeni mezun olan, paramedik eğitimine devam eden ve atamasını beklerken bölgede faaliyet gösteren bir otelde geçici olarak çalışan Melisa Yalçın isimli genç kız, yaşlı adama müdahale etti.

Kalp krizi geçiren yaşlı adama 20 dakikadan fazla kalp masajı ile suni teneffüs yapan genç kız, kalbi duran ve nefes alamayan yaşlı adamın hayata dönmesini sağladı.

Genç Melisa’nın hayata döndürdüğü ve bir an olsun yanından ayrılmadığı yaşlı adam, olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.