DOLAR 32,3476 -0.09%
EURO 34,8740 0.15%
ALTIN 2.386,57-0,41
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 19949104,18%
Düzce
18°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

ŞAFAK ENGİN AK PARTİ’Yİ AKÇAKOCA’DA BEKLEYEN TEHLİKEYİ TEK TEK SIRALADI
2450 okunma

ŞAFAK ENGİN AK PARTİ’Yİ AKÇAKOCA’DA BEKLEYEN TEHLİKEYİ TEK TEK SIRALADI

ABONE OL
23/04/2024 11:02
ŞAFAK ENGİN AK PARTİ’Yİ AKÇAKOCA’DA BEKLEYEN TEHLİKEYİ TEK TEK SIRALADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız:

https://www.facebook.com/safakeng/videos/6594759990627631

………………………………………………………………

Akçakoca sosyal medya canlı yayın programcılığında başarılı işlere imza atan Şafak Engin, dün yaptığı programında Ak Parti Akçakoca ilçe teşkilatını bekleyen bir tehlikeye parmak bastı. Şafak Engin, adı tehdit ve şantajla anılan medya trolü Fatih Topal’ın kanca attığı Ak Parti ilçe başkanlığına sızmaya çalışmasına karşı dikkatli olmalarını tavsiye etti.

5 yıl öncesine kadar inşaatlarda gündelik işçi olarak çalışan Fatih Topal’ın 5 yıl içerisinde belediye olanakları ile edindiği servetin izini süren ve yetkili kurumlara araştırma önerileri yapan Şafak Engin, sahte hesaplarla para karşılığında yandaşlık yapıp siyaset ve iş hayatının önde gelen isimlerini itibarsızlaştırmaya çalıştığı ileri sürülen Topal’ın bugünlerde hedefinde Ak Parti ilçe başkanı Burhan İşleyen’in olduğunu ileri sürdü.

Geçmiş dönemde Ak Parti’nin önemli isimlerinden Cüneyt Yemenici, Esvet Sarıoğlu ve son olarak da Ak Parti’nin seçimleri kıl payı kaçıran başkan adayı Osman Cumur’a, gerek açık hesabından ve gerekse sahte hesaplar vasıtasıyla itibar saldırıları düzenlediğini iddia ettiği Fatih Topal’ın, sanki bunlar hiç yaşanmamış gibi, itibarlarına saldırdığı isimlerin parti ve dava arkadaşları olan Burhan İşleyen’e yaranma çalışmalarının göz boyamadan ibaret olduğunu ileri sürdü.

Fatih Topal’ın desteklediği her adayın seçimleri kaybettiğinin altını çizen Şafak Engin, Burhan İşleyen ve Ak Partililerin Topal’a karşı uyanık olmalarının gerekliliğine vurgu yaptı.

Fatih Topal’ın sorunlu bir ruh haline sahip olduğunu belirten Şafak Engin, CHP ve MHP’nin kapısından içeri giremeyecek olan Fatih Topal’ın belediye binasından da içeri giremeyeceği için şu günlerde gözüne Ak Parti’yi kestirdiğini, Ak Parti’ye şirin görünmeye çalıştığını söylerken, buna karşın dava bilinciyle hareket eden hiç bir Ak Partilinin bu şaşırtmaca numaralarını yemeyeceğini de imâ etmekten geri durmadı.

Şafak Engin’in şantaj ve tehdit dosyaları her gün kabaran Fatih Topal’a karşı yaptığı uyarıların Ak Parti cephesinde de öteden beri bir karşılığının olduğu zaten biliniyor. Ak Partili yöneticiler, geçmişte ve son olarak belediye seçimleri döneminde, objektif habercilik yapmak yerine basın ahlak kurallarına uymayacak şekilde yandaş haberler yapan, bu da yetmezmiş gibi çok sayıda sahte hesap aracılığıyla Ak Partinin belediye başkan adayının itibarına gölge düşürmeye çalışan Fatih Topal’ın yaptıklarının hafızalardaki tazeliğini koruduğunu ve bu kuzu postuna bürünmüş kurt yaklaşımının Ak Parti cenahında kabul görmeyeceğini belirtiyor.

Şafak Engin yaptığı yayının sonunda, Fatih Topal’ın ve eşinin bazı iş adamlarından para aldıkları olayı anlatırken, bu kabul edilemez utanmazlıkla ilgili ‘Allah belanı versin Fatih! Allah belanı versin senin de karının da!’ sözlerini sarf etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.