DOLAR 32,5724 0.09%
EURO 34,9444 0.18%
ALTIN 2.425,370,11
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2095011-3,06%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

384 okunma

SABAH NAMAZI BULUŞMALARININ SON ADRESİ ÇİÇEKPINAR KÖYÜ

ABONE OL
06/02/2018 10:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cuma günü sabah namazında Çiçekpınar Köyü Camii’nde cemaatle sabah namazı buluşması icra edildi.

Merkez ve köy camilerinde sabah namazına katılımı artırmak, birlik ve beraberliği tesis etmek ve kaynaşmaya vesile olması için; ilçe Kaymakamı Yasin ÖZTÜRK, ilçe Müftüsü Mehmet TAŞÇI, Ak Parti İlçe Başkanı Dergah AKÇA, İlçe Vaizi Bilal YILMAZ, Müftülük Şefi Metin MUTİOĞLU‘nun katılımıyla Çiçekpınar Köyü Camii’nde bir araya gelinerek  sabah namazı buluşması icra edildi.

Sabah namazı buluşması ezandan sonra İlçe Müftüsünün Kehf suresini okumasıyla başladı. Ardından İlçe Vaizi Bilal Yılmaz sabah namazını kıldırdı ve tesbihat yaptırdı. 

Namaza müteakiben İlçe Müftüsü Mehmet Taşcı; cemaate birlik, beraberlik ve cemaatle namaz kılmanın önemini anlatan bir sohbet yaptı. Merkez Camii Müezzin Kayyımı Muhammet Kızıltoprak ilahi ve kasidelerle programa renk kattı.

Cami cemaati bu buluşmaların sıklıkla yapılmasını talep etmenin yanında memnuniyetlerini ifade ettiler. Program, köy halkının sabah namazına katılanlara kahvaltı ikramıyla ve İlçe Müftümüzün Afrin operasyonunda bulunan askerlerimize ve tüm güvenlik güçlerimize duasıyla son buldu.

İlçe Müftümüz Mehmet Taşcı; Cami İmam-Hatibi Ramazan Uysal, Cami Dernek Başkanı ve ekibi olmak üzere sabah namazına uzaktan yakından iştirak eden herkese şükranlarını sundu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.