DOLAR 32,3648 -0.37%
EURO 34,7951 -0.09%
ALTIN 2.401,02-0,88
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19126851,42%
Düzce
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

625 okunma

SAADET PARTİSİ’NİN İLÇE KONGRESİ YAPILDI

ABONE OL
12/10/2020 10:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi’nin 8’inci Olağan Kongresi Belediye Nikah salonunda gerçekleşti.

Kongreye, Saadet Partisi Başkanlık Divanı ve Gik Üyesi İlyas Tongüç , Düzce İl Başkanı Birkan Mertol, Düzce İl Sorumlusu ve GİK Üyesi 20. Dönem Bolu Milletvekili Fethi Görür, Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, CHP adına Orçun Kazancı ,İYİ Parti İlçe Başkanı Alkan Lokum, MHP adına Hamza Balaban, Vatan Partisi İlçe Başkanı Serap Naz Başar, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Yaşar Fil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, DSP İlçe Başkanı İsmail Aydın , ADD Akçakoca Şube Başkanı Hüseyin Topuz , Saadet Partisi Alaplı Eski İlçe Başkanı Ramazan Sarıkaya ve Teşkilat Başkanı Abdullah Günaydın, Saadet Partisi Düzce Merkez ilçe Başkanı Ertuğrul Yılmaz, Kaynaşlı İlçe Başkanı Hasan Akdoğan, Çilimli İlçe Başkanı Bilal Çelebi, Gölyaka İlçe Başkanı Baki Özdin ve parti delegeleri katıldı.

Pandemi önlemleri alınarak yapılan toplantı, Divan Kurulu teşekkülü sonrası saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

2014 yılından bu yana ilçe başkanlığını yürüten ve aday olmayacağını açıklayan mevcut Başkan Mustafa Zorlu’nun kısa hoş geldiniz konuşmasının ardından divan oluşumu sağlandı. Protokol konuşmaları kapsamında söz verilen Saadet Partisi Başkanlık Divanı ve Gik Üyesi İlyas Tongüç’ün Genel siyasi konular içeren detaylı bir konuşma yaptı.

İLAÇ VE REÇETE BİZDE

Ülke ve dünya gündemine ilişkin, İç Ve dış siyasetle ilgili olarak Suriye’de, Doğu Akdeniz’de, Kıbrıs’ta ve Azerbaycan da yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Saadet Partisi Başkanlık Divanı Ve GİK üyesi İlyas Tongüç ilaç ve reçetenin kendilerinde olduğunu vurguladığı konuşmasında “Ortaya çıkan tablo aslında Türkiye’nin parçalanmasına yönelik aşamaların ilk adımlarıdır. İşte böyle bir noktada bizim uyanık olma mecburiyetimiz var. Bu vatanı sokakta bulmadık. Kim olursa olsun gemiyi delmeye kalkanların elini tutmak da Milli Görüşçüler olarak bizim vazifemiz. Milli Görüş varsa bu millet var olmaya devam edecektir. Biz, bu milletin bir neticesiyiz. Bu milletin bağrında Milli Görüş var. Biz var olduğumuz sürece o planlarını gerçekleştiremeyecekler” dedi.

Türkiye’nin bütçesinde yatırımdan çok faize para ayrıldığını belirten Tongüç, ”Türkiye üretimi bıraktı. Artık eti bile ithal eder duruma geldik. Çiftçi; ekmese daha karlı bir duruma gelmiştir. Anadolu boşalıyor ve büyük göç dalgası başladı. Bu işe bir dur demek mecburiyetindeyiz. Vatandaşın ilacı ve reçetesi Milli Görüşçülerin elindedir. Bunu uygulamadan bu hastanın ayağa kalkma imkânı yoktur. Bugüne kadar diğer partilerin uyguladıkları reçetelerin faydasının olmadığı görülmüştür. Rahmetli Erbakan Hocamızın dediği gibi “Kurtuluşun kapısını Saadet Partisi tutmuş olup buraya gelmekten başka çareniz yok” dedi.

Konuşmanın ardından gündeme geçildi. Mustafa Zorlu tarafından Faaliyet ve denetim raporları okunarak ibra edildi.

Özkan Atıcı’nın tek aday olduğu kongrede yapılan seçimler sonunda Özkan Atıcı yeni dönem ilçe başkanlığına seçildi. Atıcı’nın yönetiminde Lütfü Şengün, Ali Koto, Yusuf Hoşbaş, Gökhan Göz, Hüsamettin Emanet, Necati Can, Mehmet Lokum, Arif Baş, Nurcan Tanış ve M.Haki Toker yer aldı.

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.