DOLAR 32,5080 -0.14%
EURO 35,0197 0.44%
ALTIN 2.433,150,43
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2093329-0,98%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Saadet Partisi Tepeköy’de toplandı
1959 okunma

Saadet Partisi Tepeköy’de toplandı

ABONE OL
14/05/2022 10:52
Saadet Partisi Tepeköy’de toplandı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Saadet Partisi; Nisan ayı ilçe divanını Tepeköy’de yoğun katılım ile gerçekleştirdi.

Saadet Partisi GİK üyesi ve 22. dönem milletvekili Fethi Görür’ün de katıldığı ilçe divanında, son bir ay içerisinde yapılan çalışmalar değerlendirildi ve akabinde konuşmacılara söz verildi.

Önceki dönem il başkanı Birkan Mertol’un ardından kürsüye çıkan Saadet Partisi GİK üyesi Fethi Görür, Erbakan Hoca’nın ekonomiyi düze çıkartan “Havuz Sistemini’ anlattı. Türkiye tarihinde ilk defa denk bütçenin, Havuz Sistemi sayesinde Refah-Yol hükümeti döneminde yapıldığını belirtti. Denk bütçe yapıldığında Devletin borçlanmasına gerek kalmayacağını ve faiz ödemek zorunda kalmayacağını söyleyen Görür, denk bütçe için de Havuz Ssitemi’nin gerekli olduğunu söyledi.

Ev sahibi olarak Tepeköy halkına, yoğun ilgilerinden dolayı Teşekkür eden Saadet Partisi İlçe Başkanı Özkan Atıcı, “Önümüzdeki seçimlerde hiçbir partinin tek başına iktidar olma olasılığı yok. Her parti İktidar olmak için ittifak yapma mecburiyetindedir. İttifak için de çok fazla bir seçenek yoktur. Şu anki iktidarın elinde, ülkemizin geldiği durum ortadadır. Gençleşen ama fakirleşen Türkiye’nin, yeni bir oluşuma, yeni bir yönetime, yeni bir stratejiye ve yeni bir ekonomik modele İhtiyacı vardır. Bu ihtiyaçtan dolayı Saadet Partisi yeni bir oluşum ve ittifakın içinde yer almıştır” dedi.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.