DOLAR 32,2683 -0.03%
EURO 35,1052 0.03%
ALTIN 2.475,780,40
BIST 10.404,590,82%
BITCOIN 21336780,31%
Düzce
17°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

349 okunma

SAADET PARTİSİ ADAYLARINDAN ESNAF ZİYARETLERİ

ABONE OL
09/06/2018 13:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Düzce milletvekili adayları partilerinin il başkanlarıyla birlikte 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelip talepleri dinleyerek Saadet Partisi’nin vaatlerini anlatmaya devam ediyor.

Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol,  Saadet Partisi 1. Sıra milletvekili adayı Mustafa zorlu, 2. Sıra milletvekili adayı Ahmet Serdar Erdem, 3. sıra milletvekili adayı Mehmet Fatih Güner, ve partililer vatandaşlarla görüşüp talepleri dinlemeye devam ediyor.

Vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi 1. Sıra Düzce Milletvekili adayı Mustafa Zorlu, “Bugün esnafımızı ve halkımızı ziyaret ettik. Burada yaşanan sıkıntıları halkımıza anlatıyoruz partimizin görüşlerini ifade ediyoruz. Her ne kadar bizi medyada yanlış şekilde tanıtsalar da söylediklerimizi başka taraflara çekseler de halka işin aslını anlatıyoruz. Bugün tüketime yöneltilen, hizmet sektörüne yöneltilen kaynakların üretim sektörüne yöneltilmemesi halinde  bu gençlerin yarın iş bulamayacağını eğitim camiasının yerle yeksan olduğunu anlatıyoruz. Onlardan da çok olumlu dönüşler alıyoruz. Benim Haziran ayında bu mevcut durumun tamamıyla değişeceğine olan inancım bugün bir kez daha arttı. Gençlerin gözündeki o ışık, umut vaat eden söylemleri beni oldukça umutlandırdı. Umut ediyorum inşallah 25 Haziran sabahı bambaşka bir Türkiye’ye uyanacağız. İnsanlarımız üzerindeki karamsarlığı, baskıyı, despotluğu çıkarıp atacağız diye umut ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“ÇOK GARİP BİR SEÇİM ORTAMINDAYIZ”

Esnaf ziyaretleri sırasında bir konuşma yapan Saadet Partisi Düzce 2. Sıra milletvekili adayı Ahmet Serdar Erdem, “Ziyaretlerimiz devam ediyor ama önümüzde çok garip bir seçim var. Halk bir isyan içinde bunu belirtmiyor. Bunun nedenini de iktidar hazırlıyor.  Yani iktidar bir korku ortamı yaratmıştır.

 

Görüştüğümüz bir iş yerindeki vatandaşların hepsi şuandaki mevcut Düzce milletvekillerinin hepsine karşı tepkili ‘Büyük ihtimalle size oy vereceğiz’ diyorlar ama korku ortamından dolayı kimse kimseye söylemiyor vatandaşımız bana bu durumu anlatırken bile zorlanarak söylüyor. Yani bir dip dalga var. Bunun olumlu bir meyve vereceğini görüyoruz. Herkesin beklentisi bir iç kargaşa olmadan bir el değişimi olmasını istiyorlar.

 

İnşallah vatandaşın bu temennileri gerçekleşecek. Bugün bir kez daha inandım, bugün partimizin iktidara geleceğini ve Düzce’den de 3 vekil bekliyoruz.”

Saadet Partili milletvekili adayları daha sonra M.Servet Bilgi sokaktaki esnafları ziyaret etti.

“SAĞ-SOL DEĞİL EKONOMİ SORGULANMALI”

Esnaf ziyaretinin ardından bir konuşma yapan Zorlu, ekonomik duruma ilişkin  “İktidar o kadar baskı yaptı ki Doların, Euronun yükselmesini sorgulayacağına milleti sağ-sol tartışmasına getirip karar vermeye yöneltiyor. Ama biz bu durumun farkındayız. İnşallah 24 Haziran’da bunu yıkacağız ve bir değişim olacak.” ifadelerini kullandı.  


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.