DOLAR 32,5619 -0.01%
EURO 34,9466 0.11%
ALTIN 2.426,46-0,13
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2173457-0,51%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

362 okunma

ROTARY KULÜBÜ’NDEN KIZILAY BAŞKANINA TEBRİK ZİYARETİ

ABONE OL
06/11/2018 17:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Rotary Kulübü yönetimi, Kızılay Haftası münasebetiyle Şube Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Saat 14.00’te gerçekleşen ziyarete Rotary’nin 2430. bölgesinde yer alan 8 ülkeden sorumlu Video Tanıtım Komitesi Başkanı Cemil Gülez, rotary kulüp üyesi eşi Melike Gülez, Rotaract Kulübü Başkanı Raşit Ozan Turna ile rotary kulübü üyeleri Serap Tezel, Mithat Özcan ve Mesut İnce katıldı.

Konuk heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Türk Kızılayı Akçakoca Şube Başkanı Özkan Öztürk, Rotary kulübünün verdiği hizmetleri takip ettiğini, kendilerinin de düstur olarak insana dokunan her türlü sosyal yardımı kayıtsız şartsız desteklediklerini söyledi.

Öztürk, Kızılay olarak Akçakoca’da birçok farklı kesime yönelik sosyal hizmetin yanı sıra, ayni ve nakdi yardımlarda bulunduklarını söyledi.

Toplumun yoksun kalmış kesimlerine yönelik özel çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Öztürk, kurum olarak tüm farklı kesimlerle bir araya gelmekten yana olduklarını, önemli olanın verilen doğru hizmetler olduğunu ve iş yapmak yerine dedikodu üreten kesimlere ise kulak tıkayıp ihtiyaçlı kesimlerin kalplerine dokunmayı tercih ettiklerini ifade etti.

Hizmet ve yardım çalışmalarında ön yargılarının olmadığını da sözlerine ekleyen Öztürk, her zaman birlikte çalışmaktan yana tavır içinde olduklarını söyledi.

Tanıtım Komitesi Başkanı Cemil Gülez de ziyarete yoğun iş programı nedeniyle katılamayan Akçakoca Rotary Kulübü başkanı Erkan Güldiken’in selamlarını Başkan Öztürk’e iletti.

Gülez, Türk Kzılayı Akçakoca Şube Başkanı Özkan Öztürk’e kurduğu yeni yönetiminin hayırlı olması temennilerini iletirken, Öztürk’ün şahsında tüm Kızılay camiasının haftasını da kutladı.

Tanıtım Komitesi Başkanı Cemil Gülez, Rotary kulübünün de tıpkı Kızılay gibi insanlığa hizmet aşkıyla hareket ettiğini, dünyanın en gelişmiş sivil toplum hareketi olan Rotary’nin birçok ülkede sosyal yardım ile sağlık ve eğitim alanında hizmetler veren bir uluslararası hizmet hareketi olduğunu söyledi.

Akçakoca özelinde de birçok farkındalık hizmeti verdiklerini belirten Gülez, ağız diş taramaları, meme ve rahim ağzı kanseri taramaları, eğitim kurumlarına kütüphane yapımı gibi hizmetleri verdiklerini, sıradaki projelerinin ise Akçakoca Devlet hastanesine diyaliz makineleri kazandırmak olduğunu söyledi.

Gülez ayrıca rotary kulübü olarak Kızılay ile birlikte kan yardımı ve kök hücre bağış kampanyaları yürüttüklerini, benzer çalışmaları  ilçemizde de birlikte yürütmekten yana olduklarını söyledi.

Kızılay Şube Başkanı Özkan Öztürk ile Rotary heyeti, uzun süren sohbetlerin ardından hatıra fotoğrafları çektirdi.    


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.