DOLAR 32,4113 0.25%
EURO 35,1999 -0.08%
ALTIN 2.329,330,44
BIST 9.142,400,69%
BITCOIN 2266129-0,29%
Düzce
25°

KAPALI

13:14

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

507 okunma

ROTARY KULÜBÜNDE YÖNETİM DEVRİ

ABONE OL
27/06/2018 16:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Rotary Kulübü başkanlığında devir teslim töreni yapıldı. Mevcut başkan Cemil Gülez düzenlenen törenle başkanlık görevini yeni başkan Erkan Güldiken’e bıraktı.

Saat 19.00’da bir otelin konferans salonunda başlayan devir teslim törenine Guvernör yardımcısı Ertuğrul Yaman Ayözger ve Batı bölgesinin sorumlusu Aydoğan Tekin, Bolu Rotary Kulübü Başkanı Fırat Çıngı ve Sakarya Çark Rotary Kulübü başkanı Serap Özbey eşleriyle birlikte katılırken, Akçakoca Rotary kulübü üyeleri de törende hazır bulundu.

Törenin açılış konuşmasını yapan Akçakoca Rotary Kulübü Başkanı Cemil Gülez, ”2016 yılı başlarında iki çantalı adamın beni ziyaret etmesiyle rotary serüvenim başladı” diyerek başladığı konuşmasında iki dönemdir gururla başkanlık görevini yerine getirdiğini söyledi.

2 yıl içerisinde gerçekleştirdikleri projelerden bir sunum yapan Gülez, devir teslim törenine katılan ve mazeretlerini bildirerek katılamayan herkese teşekkür ederek bitirdi konuşmasını.

Birlikte yenen yemek sonrasında ise devir teslim töreni gerçekleşti. Tören esnasında halef – selef başkanlar konuklarla birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.    

Daha sonra kürsüye çıkan yeni dönem başkanı Erkan Güldiken ise konukları selamlayarak başladı konuşmasına.

Rotary kulübüne üye olma aşamasında bazı endişelerin olduğunu, ”karşılıksız iyilik” sloganına önce biraz şüphe ile yaklaştığını ifade eden Güldiken, zamanla rotaryenleri tanıdıkça fikrinin değiştiğini belirterek, ”Bu dönemde gördüm ki Rotary’de içinde yaşadığımız topluma faydalı olmak bir yarıştı. Ama bu yarış birbirimizle yarıştığımız bir yarış değil, bir bayrak yarışıydı” dedi.

Rotaryenin en büyük kazancının Rotary ailesi ve rotaryen dostları olduğunu söyleyen Güldiken, 2018-19 döneminin sloganının ”ilham kaynağı olalım” şeklinde olduğunu ifade ederek katılımlarından ötürü konuklara teşekkür etti.  

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.