DOLAR 32,4056 0.09%
EURO 34,8268 0%
ALTIN 2.398,610,10
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19195073,55%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Rotary 2430. Bölge Guvernörü Teoman Kaynar: Hayallerinizi Birlikte Gerçekleştirelim
3054 okunma

Rotary 2430. Bölge Guvernörü Teoman Kaynar: Hayallerinizi Birlikte Gerçekleştirelim

ABONE OL
19/08/2023 16:32
Rotary 2430. Bölge Guvernörü Teoman Kaynar: Hayallerinizi Birlikte Gerçekleştirelim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası Rotary Kulübü 2430. Bölge 2023/24 Dönem Guvernörü Teoman Kaynar, Akçakoca Rotary Kulübü’nü ziyaret ederek çalışmalarını değerlendirdi.

Akçakoca Rotary Kulübü kurucu başkanı Cemil Gülez ve 2023/24 dönem şube başkanı Deniz Bektaş’ın ev sahipliğinde ağırlanan dönem Guvernörü Kaynar, bereberindeki rotaryenlerle birlikte ilk olarak Akçakoca Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Rotary Kulübü tarafından Akçakoca Hemodiyaliz Merkezine bağışlanan diyaliz makinelerini yerinde görmek isteyen Kaynar, burada hasta ve doktorlarla da sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Hastane ziyaretinin ardından Hamsi Balık Lokantası’na geçen Rotaryenler, burada birlikte kahvaltı yaparak durum değerlendirmesi yaptılar.

Akçakoca için ihtiyaç duyulan çeşitli projeleri dinleyen 2023/24 Dönem Guvernörü Teoman Kaynar, daha sonra yerel medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Kaynar, konuşmasına çok güzel bulduğu Akçakoca’ya ikinci defa geldiğini söyleyerek başladı.

Akçakoca’daki Rotary Kulübü yöneticilerini görmek ve yeni projeler kararlaştırmak için ilçeye bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Kaynar, bir yandan da bu güzel ilçeyi gezmek amacıyla burada olduklarını söyledi.

Guvernör Kaynar, ‘Siz projeyi getirin biz de bakalım, Uluslararası Rotary olarak ne yapabiliriz diye üzerinde çalışalım. Burada yapılması gerekenler tamamen Akçakoca’nın ihtiyacı olan projeler olmalıdır. Siz hayal edin, birlikte yapalım’ dedi.

Rotary Kulübü’nün Devlet olmadığını, devlet kadar güçlü olmadıklarını belirten Guvernör Kaynar, ‘ama siz 5 tane yapın biz üzerine 2 tane koyup 7 yapalım. Siz 7 tane yapın biz onu 10’a tamamlayalım. Rotary Kulübüne halk olarak biraz destek olunduğunda çok işler yapılacaktır” şeklinde konuştu.

Rotary 2430. Bölge Dönem Guvernörü Teoman Kaynar, ‘Akçakoca Rotary Kulübünün üye sayısı az. Akçakocalılara sesleniyorum. Bu tip sivil toplum kuruluşlarında yer alsınlar ve Akçakoca için neler yapılabilir birlikte yapalım’ derken, ‘halktan ve kamu kuruluşlarından biraz daha destek bulursak bu güne kadar yaptıklarımızın 5 katını yaparız. Çünkü Türk Rotaryenleri Dünya’da çok destek görmektedir’ ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.