DOLAR 32,3823 0.17%
EURO 34,9849 -0.27%
ALTIN 2.324,910,25
BIST 9.090,110,11%
BITCOIN 2267013-0,70%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

231 okunma

RAFTİNGCİLER VEFA SÖZLERİNİ TUTTU!

ABONE OL
25/07/2017 18:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla-Dalaman’da gerçekleştirilen R4 Türkiye Rafting Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Rafting takımı kazandıkları madalyayı geçtiğimiz yıl geçirdiği motosiklet kazası sonucunda hayatını kaybeden Rafting Eğitmeni Caner Dal’ın ailesine teslim etti.

19-24 Temmuz tarihleri arasında Muğla’nın Dalaman ilçesinde düzenlenen R4 Türkiye Rafting Şampiyonası’nda Türkiye 2’ncisi olan Düzce Gençlik ve Spor Hizmetleri Spor Kulübü Rafting Takımı sporcuları, geçen yıl motosikletiyle evine giderken önüne çıkan otomobile çarparak yaşamını yitiren 24 yaşındaki Rafting Eğitmeni Caner Dal’ın ailesine verdikleri vefa sözünü tuttu.

Sporcular, yarışı adadıkları arkadaşları Caner Dal’ın ailesine kupa ve madalya ile döndü. Rafting İl Temsilcisi aynı zamandaGençlik Hizmetleri Spor Kulübü Rafting Takımı Antrenörü Birol Tepe, Tolga Sormaz, Ümit Sezkin, Oğuzhan Şahin, Ümit Çakır ve Bekir Akbaş sabah saatlerinde döndükleri Düzce’de hayatını kaybeden arkadaşları Caner Dal’ın kabrini ziyaret etti.

Kabrinin başında dua eden rafting takımı kazandığı kupa ve madalyayı Caner Dal’ın ailesine hediye etti. Dal’ın anısına Türkiye derecesi yaptıklarını kaydeden Rafting İl Temsilcisi Birol Tepe, gencin kabri başında şu ifadelerde bulundu:

“Sporcu kardeşlerimizle Düzce adına yarışa katıldık. Aslında katılmayacağımız çünkü hiç hazırlanmadık. Yarışa katılmamızın bir tek sebebi vardı. Geçen sene aramızda olan takımımızda olan, Türkiye derecesi yapan çok sevdiğimiz takım arkadaşımızı kaybettik. Bu yarışa da onun anısına katıldık. Takım arkadaşlarımızla birlikte ona bir söz verdik.Bizi motive eden şey oydu. Sözümüzü de tuttuk. Yarışa giderken ‘sözümüzde duramazsak ne yaparız’üzerimizdediyeçok büyük bir baskı vardı. O baskıyı kardeşimizin ruhuyla, gücüyle, Allah’ın da yardımıyla ona güzel bir şampiyonluk getirdik. Bir oradaki duruşumuzla gönüllerin şampiyonu zaten olmuştuk ama orada Türkiye derecesi de yaptık. Kupamızı aldık ve söz verdiğimiz gibi Caner kardeşimize getirdik.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.