DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2056300-1,02%
Düzce
14°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

PROTOKOLÜ İMZALAYAN YEMENİCİ VE REKTÖR ÇAKAR AKÇAKOCA’DAKİ AÇILIŞA DAVET EDİLMEDİ
3370 okunma

PROTOKOLÜ İMZALAYAN YEMENİCİ VE REKTÖR ÇAKAR AKÇAKOCA’DAKİ AÇILIŞA DAVET EDİLMEDİ

ABONE OL
05/11/2023 12:58
PROTOKOLÜ İMZALAYAN YEMENİCİ VE REKTÖR ÇAKAR AKÇAKOCA’DAKİ AÇILIŞA DAVET EDİLMEDİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da gerçekleşen bir açılış töreni, törene katılanlar kadar, davet edilmeyen isimler nedeniyle de tepki çekti. Önceki dönem belediye başkanı Cüneyt Yemenici ile Düzce Üniversitesinin bir önceki rektörü Prof. Nigar Demircan Çakar’ın işbirliğiyle Akçakoca’ya kazandırılan hizmet binasının açılışına, her iki isim de davet edilmedi.

Dün Yukarı Mahalle’de gerçekleşen Ömer Ağalar ve Hacı Şakirler Konağının açılış törenine, bu imkanı Akçakoca’ya kazandıran isimler davet edilmezken, açılış töreninin kurdele kesimi, Düzce Üniversitesinin şimdiki rektörü Prof. Nedim Sözbir ile belediye başkanı Okan Yanmaz’ın katılımları ile gerçekleşti.

VEFASIZLIK ÖRNEĞİ…

Yukarı mahallenin tarihi dokusuna uygun olarak yapılan bina projesi, 2018 yılında rektör Nigar Demircan Çakar ve belediye başkanı Cüneyt Yemenici arasında imzalanan bir protokol ile hayata geçmişti.

Yemenici ve Çakar arasındaki işbirliğiyle, neredeyse metruk halde olan tarihi bir binamız aslına uygun bir biçimde restore edilerek üniversitenin araştırma merkezlerinden biri haline getirildi.

Akçakoca’ya kazandırılan bu bina projesinin iki mimarı olan Cüneyt Yemenici ve Nigar Demircan Çakar’ın açılış törenine davet edilmemesi ise bir vefasızlık örneği olarak hafızalara kazındı.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.