DOLAR 32,5463 0.17%
EURO 34,9642 -0.1%
ALTIN 2.445,600,40
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2093325-0,05%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

487 okunma

Projeler konusunda Bakan Özlü ile baş başa…

ABONE OL
05/09/2017 10:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak partinin yeni dönem için bir kez daha başkanlık koltuğuna layık gördüğü İlçe Başkanı Dergah Akça ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü arasındaki derin sohbet dikkatlerden kaçmadı.

Bayramlaşma programı kapsamında Akçakoca’ya gelerek partililerle ve vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Özlü’nün İlçe Başkanı Akça ile kafa kafaya verdikleri uzun süreli sohbetleri habercilerin ilgisini çekerken, söz konusu sohbette Akçakoca’nın yapılması ve tamamlanması beklenen projelerinin ele alınmış olduğu bilgisine ulaşıldı.

Yat limanı, yeni balıkçı barınağı, OSB, eğitim kurumlarının durumu ve Melenağzı yolunun bitirilmesi gibi konuları tartışan Bakan bey ve İlçe Başkanı Akça’nın yanlarına ara ara Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin de katıldığı ve tartışmanın üçlü arasında devam ettiği fark edildi.

Mimik ve jestlerinde konulara hakim olan siyasetçi tavrı vardı

Bugüne değin projelerin takibi ve kamuoyuyla paylaşılması konularında çok etkin olmadığı bilinen Dergah Akça’nın bu halini gören haberciler, Akça’nın yeniden ilçe başkanlığına getirilmesiyle birlikte, siyasete daha fazla müdahil olma ve görünür bir biçimde sorumluluk alarak projeleri doğrudan takip etme eğilimi içerisine girmiş olduğu yönünde yorumlar yaptılar.

Görünen o ki önümüzdeki günlerde Dergah Akça, Ak Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni dönemde parti yöneticilerine yüklediği misyonun gereklerini yerine getirecek şekilde, ilçe siyasetinin merkezine doğru konum alacak ve bir önceki dönemin edilgen ilçe başkanı profilinden uzaklaşarak, proje ve çalışmaları doğrudan takip eden ve kamuoyuyla paylaşan bir çalışma tarzını esas alacak.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.