DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.423,28-0,26
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2079755-3,57%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

304 okunma

PROGRAM YETİŞİRSE AKÇAKOCA’YA DA GELECEK

ABONE OL
12/05/2018 17:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında 50 ilde miting yapacak.

İnce’nin 22 Mayıs Salı günü Düzce ve Bolu’da da miting yapacağı öğrenildi.

İnce’nin 21’inde Karabük ve Zonguldak mitinglerinden sonra Düzce dönüş yolunda Akçakoca’ya da uğrayarak ilçe halkıyla bir araya gelebileceğine yönelik de çalışmaların olduğu bilgisine ulaşıldı.

Partilerde seçim çalışmaları devam ederken partilerin cumhurbaşkanı adayları da miting çalışmalarına başlamıştı.

Cumhuriyetçi Halk Partisi’nde de cumhurbaşkanı adayı kim olacak konusunda uzun süre tartışmalar yaşanırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylarının Muharrem İnce olduğunu söylemişti.

Muharrem İnce’nin aday olmasının ardından seçim çalışmalarına da başlayan parti de İnce, mitinglerine ilk olarak Yalova’da başlamıştı.

İnce’nin seçim çalışmaları kapsamında 50 ilde miting yapacağı açıklanırken miting çalışmaları kapsamında Düzce ve Bolu da yer alıyor.

Parti yetkililerinden aldığımız bilgiye göre CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 22 Mayıs Salı günü hem Düzce hem de Bolu’da miting yapacak.

İnce’nin mitingi Anıt Park Meydanı’nda yapması bekleniyor. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.