DOLAR 32,3823 0.17%
EURO 34,9849 -0.27%
ALTIN 2.324,910,25
BIST 9.090,110,11%
BITCOIN 2267013-0,70%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Personel hakkında inceleme ve soruşturma başlatıldı
3967 okunma

Personel hakkında inceleme ve soruşturma başlatıldı

ABONE OL
08/05/2021 14:55
Personel hakkında inceleme ve soruşturma başlatıldı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu’nun Özel İdare’den para karşılığı aldığı sarı dolgu malzemesinin satış ve devir tesliminde yer alan personelle ilgili olarak Akçakoca Kaymakamlığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Es Sa İnşaat’ın sahibi olan müteahhit Sarıoğlu, Özel İdare’den satın aldığı dolgu malzemesiyle ilgili olarak sosyal medya organlarında yapılan haber ve paylaşımlar üzerine bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullanmıştı:

Akçakoca ilçe Başkanı olarak Türkiye cumhuriyetinin bir vatandaşıyım,İnşaatım için sarı dağ malzemesi ihtiyacım oldu,gerekli talebi ilçe özel idare müdürlüğü ne ilettim,ilk fırsatta yağmurlu bir günde ücreti mukabilinde yardımcı olabiliriz dendi.Bende tabiki acelem yok fırsat olursa yardımcı olun dedim,başka yerde dağ malzemesi bulamadım ve 4 adet araç ile birer sefer dolgu malzemesi geldi ücretini bana verilen özel idare hesabına yatırdım.İlçe başkanlarının ücreti karşılığı devletten hizmet alamadığını bilmiyordum.Böyle bir kural varsa tabikii,Sanırım karalama operasyonlarınıza bunlarıda eklediniz.Ama sizden ricam devletin imkanları ile binasının önüne var olan istinat duvarının üstüne keyif bahçesi yapmak için taş duvar yaptıranlarıda haber yapmanız…Adilseniz cesaretiniz varsa tabii…Biz hanemize tüyü bitmemiş yetim hakkını sokmadık sokmayız ,Allah korkusu ile yetiştirildik siz bunu bilmezsiniz…

Sarıoğlu ayrıca, her vatandaş gibi kendisinin de Özel İdare’den satın aldığı dolgu malzemelerinin ödendi makbuzlarının bir örneğini de takipçileriyle paylaştı.

Bu gelişmelerin ardından son bir bilgi paylaşımı da Akçakoca Kaymakamlığından geldi. Kaymakamlık basın birimi tarafından basın mensuplarına gönderilen bir yazıda şu bilgi notu yer aldı:

BASIN DUYURUSU
Basında çıkan Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği araçları ile ilgili haberlerde geçen olay ve personel hakkında inceleme ve soruşturma başlatılmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.