DOLAR 32,3322 0.25%
EURO 35,0710 -0.17%
ALTIN 2.285,100,34
BIST 8.976,401,93%
BITCOIN 22737230,53%
Düzce
25°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

PAZVANT BİR KEZ DAHA ‘OY BİRLİĞİYLE’ BAŞKAN SEÇİLDİ
3780 okunma

PAZVANT BİR KEZ DAHA ‘OY BİRLİĞİYLE’ BAŞKAN SEÇİLDİ

ABONE OL
08/10/2022 18:26
PAZVANT BİR KEZ DAHA ‘OY BİRLİĞİYLE’ BAŞKAN SEÇİLDİ
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimleri tamamlandı. Demokratik seçme ve seçilme görevini yerine getirerek oylarını kullanan tüm üyelerimize, zorlu ama kutsal bir göreve talip olarak meslek komitesi ve meclis üyeliği görevine seçilen üyelerimize teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.

01 Ekim 2022 tarihinde yapılan Odamız organ seçimleri neticesine göre meslek Gruplarında 3 bayan yetkilinin yer alması ile Odamız Meslek Gurubu Üyeleri ile Meclis Üyelerinin belli olmasının ardından 08 Ekim 2022 tarihinde yapılan Meclis Başkanı, Yardımcısı, Katip Üye ve Yönetim Kurulu ile Yönetim Kurulu Başkanının yanı sıra Disiplin Kurulu üyeleri belli olmuş olup listeler aşağıdadır.

Odamız organ seçimlerinin ardından Akçakoca İlçe Seçim Kurulu görevlileri nezaretinde toplanan üyelerimiz Oda Yönetim Kurulu Başkanı ile Yönetim ve Disiplin Kurulu Üyelerini seçti.

Yapılan seçimde Mehmet N. Pazvant Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Hakan Solak, Oğuzhan Yemenici, Atakan Kasımay ve Ömer Levent Bilgin Yönetim Kurulu Üyeliğine, Disiplin Kurulu Üyeliğine Mehmet Bahadır SELÇUK, Mehmet TOPUZ, Cemal Oktay TEZEL, Ömer NALBANT, Bülent GÜLERİM, Maksut Bora VURAL seçildi.

Ardından Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Meclisimiz en yaşlı üye olan Nusret Kırma Başkanlığında toplandı. Yapılan toplantıda Akçakoca TSO Meclis Başkanlığına Nusret Kırma, Meclis Başkan Yardımcılığına İsmail Küçük Meclis Katip Üyeliğine İlhan Özdemir seçildi.

14 meclis üyesinden oluşan yeni yönetimin Akçakoca’ya hayırlı olmasını dileyen Akçakoca TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet N. Pazvant, “Bu güne kadar Akçakoca’nın ekonomisi, gelişimi ve büyümesi için mücadele ediyoruz. Farklı sektörleri şehrimize getirme, istihdamı artırma, Akçakoca’nın katma değerine fayda sağlamaya çalışıyoruz. Güzel işler başardık, başarmaya ve yarım kalan projelerimizi tamamlayamaya yeni ekip arkadaşlarımızla devam edeceğiz. Ortak akıl ve ortak heyecanla bu şehre bir şeyler katabilirsek ne mutlu bize. Ben yeni ekip arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyor, Akçakoca’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.