DOLAR 32,5837 0.02%
EURO 34,9372 0.09%
ALTIN 2.429,940,01
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2170752-0,33%
Düzce
28°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

PAZAR YERİNİN BİTİŞİĞİNE YENİ HİZMET BİNASI YAPILIYOR
4000 okunma

PAZAR YERİNİN BİTİŞİĞİNE YENİ HİZMET BİNASI YAPILIYOR

ABONE OL
23/08/2022 16:46
PAZAR YERİNİN BİTİŞİĞİNE YENİ HİZMET BİNASI YAPILIYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binası yapılma aşamasına geldi.  Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Nazım Pazvant’ın girişimleriyle yapılacak olan hizmet binası, ATSO’nun kendi arsası olan kapalı pazar yeri yanındaki alana yapılıyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan ATSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant şunları söyledi:

Yönetim Kurulu’nun çalışmaları doğrultusunda Birliğimizin katkılarıyla hayata geçirilecek olan Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nın modern yeni hizmet binası İlçemize hayırlı olsun.

Uzun yıllar uğraşı içerisinde olduğumuz ve sona yaklaştığımız Akçakoca Demir çelik İhtisas Organize sanayi bölgesi çalışmalarının arkasında kalan Odamız yeni hizmet binamızı da ilçemize kazandırabilmek için Yönetim Kurulum ve Meclisimizle birlikte büyük uğraşılar sarf ederek bir noktaya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Üç katlı, toplamda 1.500 m2 kullanım alanına sahip yeni hizmet binamızın iki katında KOSGEB, Marka, İŞKUR ve OSB Müdürlüğü ile üyelerimizin ihtiyaç duyduğu il genelinde bulunan diğer müdürlüklerini açarak kombine bir tesis haline getireceğiz. Ayrıca İlçemizin en büyük eksiklerinden biri olarak gördüğümüz ve içerisinde kurum ve kuruluşlarımızın yanı sıra okul etkinliklerinin de kullanımına açık olacak şekilde tasarlanan yeni binamızda bizleri ileriye taşıyacak gençlerimizin rahatça tiyatro gösterilerini yapılabilecekleri donanıma sahip 500 m2 lik modern bir konferans salonuna Odamız yeni hizmet binası içerisinde yer vermenin mutluluğunu yaşıyor, başta bizi her konuda yalnız bırakmayıp desteklerini esirgemeyen Birliğimiz değerli Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğluna, TOBB Yönetimine, Meclis üyelerimize ve Odamız Üyelerine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.