DOLAR 32,4464 -0.13%
EURO 34,7887 -0.54%
ALTIN 2.438,450,11
BIST 9.938,112,28%
BITCOIN 20902871,19%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

815 okunma

Pandul İnşaat’ın Veliahtı Nişanlandı

ABONE OL
04/08/2018 02:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandul İnşaat firmasının sahibi Abdülkadir Pandul’un oğlu Cüneyt Pandul, evlilik yolunda ilk adımını attı. Cüneyt Pandul ve Reyhan Karaman, aileler arasında yapılan sade bir törenle nişanlandılar.

Akçakoca Orman İşlet Müdürlüğü Misafirhanesinde gerçekleşen nişan töreninde aile dostları hazır bulunurken, Akçakoca’nın  iş dünyasının temsilcileri de bu mutlu gününde Abdülkadir Pandul’u ve ailesini yalnız bırakmadı.

Saat 19.30’da başlayan nişan töreninde, genç nişanlıların mutlulukları yüzlerinden okunurken, pasta kesimi, fotoğraf çekimleri, takı töreni ve çeşitli halkalitoplukonutlari.com ikramlarla süregiden nişan merasimi, gecenin ilerleyen saatlerinde hep birlikte horonların çekildiği keyifli saatlere dönüştü.

Pandul İnşaat firmasının veliahtı olan Cüneyt Pandul, şirketin medya, konaklama ve inşaat birimlerinin koordinatörlüğünü yapan çalışkan bir işadamı.

Cüneyt Pandul ile evlilik yolunda ilk adımını atan nişanlısı Reyhan Karaman da inşaat sektörüne uzak olmayan bir isim.

 

Rotam Emlak ve Yapı Denetim kuruluşu sahibi Mehmet Karaman’ın kızı olan Reyhan hanım inşaat sektöründe sorumluluklar alan bir girişimci iş kadını.

Akçakoca Gazetesi olarak Reyhan Karaman ve Cüneyt Pandul’a, ortak bir hayat kurmanın ilk merhalesi olan nişan merasimlerinin hayırlı-uğurlu olması temennisinde bulunarak, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.