DOLAR 32,3439 0.19%
EURO 35,1181 -0.2%
ALTIN 2.239,70-0,16
BIST 8.905,412,15%
BITCOIN 2023213-8,21%
Düzce
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

ÖNCE ARAÇ KONVOYU ARDINDAN BALKON KONUŞMASI YAPTILAR
3141 okunma

ÖNCE ARAÇ KONVOYU ARDINDAN BALKON KONUŞMASI YAPTILAR

ABONE OL
29/05/2023 09:36
ÖNCE ARAÇ KONVOYU ARDINDAN BALKON KONUŞMASI YAPTILAR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda, sonuçların açıklanmasıyla birlikte Akçakoca’da bayram havası esti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazandığının belli olmasıyla birlikte, yüzlerce araçtan oluşan konvoy ilçede tur attı.

Konvuyun ardından Cumhuriyet Meydanında toplanan binlerce Akçakocalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehinde sloganlar atarak sevinç gösterilerinde bulundu.

Kalabalığın meydanda toplanıp sevinç naraları atmasıyla birlikte meydana cephesi olan Ak Parti ilçe başkanlığında da balkon konuşması hazırlığı yapıldı.

Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, Düzce milletvekili Ercan Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eşi Nursel Yanmaz ve MHP Akçakoca İlçe Başkanı İsmail Pazvant balkona çıkarak halkı selamladı.

Halkı selamlama konuşması yapan Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, çıkan sonuçlar üzerine seçmenlleri ve çalışan tüm arkadaşlarını tebrik ederek sonucun hayırlı olmasını diledi.

Sarıoğlu’nun ardından MHP ilçe başkanı İsmail Pazvant ve Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz da vatandaşlara seslenerek teşekkür ettiler.

Son olarak halka seslenen Ak Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk de Balkon konuşmasında, Akçakoca halkına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Erdoğan’ı 5 yıl daha cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtan seçim sonuçları nedeniyle, Akçakoca’da gerçekleşen coşkulu kutlamalar saatlerce devam etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.