DOLAR 32,4099 0.1%
EURO 34,7918 -0.05%
ALTIN 2.403,240,29
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19275673,77%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ÖMER LEVENT BİLGİN TOBB İSTANBUL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULUNA SEÇİLDİ
2465 okunma

ÖMER LEVENT BİLGİN TOBB İSTANBUL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULUNA SEÇİLDİ

ABONE OL
20/10/2023 16:32
ÖMER LEVENT BİLGİN TOBB İSTANBUL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULUNA SEÇİLDİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim kurulu üyesi olan genç iş insanı Ömer Levent Bilgin, TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Üyeliğine seçildi.

Girişimciliği ve yeni projeleri hayata geçirmesiyle bilinen Bilgin’in iş hayatındaki başarı çıtası, Akçakoca’da olduğu kadar ilçe dışında yaptığı yatırımlarla da her gün daha yukarılara çıkıyor.

Akçakocalı genç iş insanı ve yönetici Bilgin’in İstanbul’da kurduğu ve muhasebecilik alanında faaliyet yürüten denetim şirketi, İstanbul iş çevresinin dikkatini çekmekte gecikmedi. İstanbul iş dünyası ile olan yakın ilişkileri ve gelişkin yöneticilik vasfı fark edilen Bilgin, TOBB’un İstanbul Genç Girişimciler Kurulu üyeliğine seçildi.

Bu yeni göreviyle birlikte Türkiye’nin en etkili iş çevresiyle yakın ilişkileri olacak olan Ömer Levent Bilgin, bugün içinde İstanbul Ticaret Odasında yapılan TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinde de oyunu kullandı.

Vizyoner yapısı, gençlik enerjisi ve gelişime açık özellikleriyle yenilikçi fikirlerin Akçakoca ve dışındaki öncülerinden olan Akçakocalı genç iş insanı Ömer Levent Bilgin’in bu yükselişi, Akçakoca ve Düzce’nin iş çevresinde de mutlulukla karşılandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.