DOLAR 32,5363 0.24%
EURO 34,7587 0.05%
ALTIN 2.493,031,26
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20552073,49%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ömer Ezer’in Ambargosu Tutmadı… Yardımlar Başka Kurumlar Eliyle Devam Ediyor
4737 okunma

Ömer Ezer’in Ambargosu Tutmadı… Yardımlar Başka Kurumlar Eliyle Devam Ediyor

ABONE OL
18/10/2022 10:41
Ömer Ezer’in Ambargosu Tutmadı… Yardımlar Başka Kurumlar Eliyle Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakocalı hayırsever öğrenci velisi Şafak Engin’in yaptığı yardımlara ‘fotoğraf çektirilmesin’ gerekçesiyle engel koymaya çalışan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer’in ambargosu diğer kurumlar tarafından delindi. İhtiyaçlı öğrencilere yapılan kıyafet yardımları bundan böyle siyasi partiler ve STK’lar aracılığıyla gönderilecek.

Öteden beri ihtiyaçlı öğrencilere yaptığı kıyafet ve ayakkabı yardımları bu sene Ömer Ezer tarafından okul müdürlerine gönderilen bir mesajla engellenmeye çalışılan Şafak Engin, onlarca çift bot ile onlarca montu başka kurumlar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Hayırsever insanların yardım sırasında okul müdürleriyle hatıra fotoğrafı çektirmelerini çok gören Ömer Ezer, az kalsın hayır yapma gönüllüsü Şafak Engin’i küstürecekken, duyarlı STK ve siyasi parti yöneticilerinin desteğiyle yardımlar kaldığı yerden devam edecek.

İhtiyaçlı öğrenci sayılarını tespit eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ilçe başkanlıklarının yanı sıra, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Akçakoca Sınav Eğitim Kurumları yönetimi de bu yardımların ihtiyaçlı kesimlere ulaşması için aracılık ettiler.

Hayırsever öğrenci velisi Şafak Engin, öğrencilerin ihtiyacı olan bot ve montları ilgili kurum yöneticilerine teslim ederken, yapılan işbirliğinden duydıuğu memnuniyeti dile getirdi.

BAŞKAN LOKUM’DAN TAM DESTEK!..

Hayırsever öğrenci velisi Şafak Engin, yaptığı açıklamada, İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum’un sosyal yardım konularında kendilerine çok destek olduklarını belirtirken, İYİ Parti’nin yaptığı çok sayıda yardımdan haberdar olduktan sonra kendileriyle ortak sosyal projeler içinde yer almaktan gurur duyacağını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.