DOLAR 38,2552 0.34%
EURO 43,8333 0.15%
ALTIN 4.075,240,33
BIST 9.317,24-0,84%
BITCOIN 32404590,68%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

256 okunma

OKAN YANMAZ’A KUMPAS KURDULAR… KONUYU YARGIYA TAŞIDI

ABONE OL
19/10/2018 18:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2019 Martında yapılacak Yerel Seçimlerde Akçakoca’da MHP den aday olacağına kesin gözüyle bakılan Okan Yanmaz’a şeytanca bir kumpas kuruldu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesince Yanmaz’da itibar erozyonu oluşturmaya çalışan bir haber yapıldı. Akçakoca’dan yapıldığı tahmin edilen fakat Düzce’den yapılmış gibi lanse edilen yalan haberle ilgili şüpheler belli isimler üzerinde odaklanırken, öfkeli olan Yanmaz’ın konuyu yakınlarıyla birlikte sıkı takip ettiği öğrenildi.

İhlas Haber Ajansı Düzce bürosu tarafından saat 15: 45’te abonelerine geçilen “Okan Yanmaz’ın İyi Parti’den aday adayı olacağı ileri sürülüyor“ haberine, Okan Yanmaz sert tepki gösterdi.

Sözkonusu haber ajansının kendisine bir şey sormadan uydurma bir haber yaparak itibar kaybına yol açmaya çalıştığını belirten Yanmaz, bu konunun altında ne türden bir art niye varsa sonuna kadar takipçisi olacaklarını ve yasal girişimleri de başlattıklarını söyledi.

Haberle ilgili olarak derhal tekzip girişiminde bulunan Okan Yanmaz, İYİ Parti’den aday oluyor söylentilerinin gerçekle hiçbir ilgisinin bulunmadığını belirterek haberi yapanları sert bir dille eleştirdi.

İHA’da çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını İYİ Parti’nin hiçbir yetkili kurumu ile adaylık görüşmesinin olmadığını söyledi.

Kendisinin 2 dönemdir MHP’den Akçakoca Belediye başka adayı olduğunu ve son seçimleri kıl payı kaybettiğini, seçimler yaklaştıkça Akçakoca’da kendisine olan teveccühün ve MHP’ye olan ilginin artmasının birilerini çok rahatsız ettiğini söyleyen Yanmaz, Mart ayından yapılacak belediye başkanlığı seçimleri için MHP’den aday adaylığı başvurusunda bulunacağını söyledi.

 

Okan Yanmaz son olarak, İHA’nın abonelerine servis ettiği ve daha sonra sistemden kaldırdığı asparagas haberle ilgili kanuni süreci başlattığını söyledi.

İŞTE O ASILSIZ HABER 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.