DOLAR 32,4450 -0.14%
EURO 34,7743 -0.62%
ALTIN 2.439,040,13
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2078138-0,93%
Düzce
17°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

309 okunma

OĞUZHAN SEVİNÇ: SON SÖZ ÜYELERİMİZDE

ABONE OL
01/04/2018 14:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merakla beklenen Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri geldi çattı.

Akçakoca ekonomisinin kalbi niteliğinde olan ATSO seçimleri  yarın yapılıyor. Çekişmeli bir yarışa sahne olması beklenen oda seçimlerinde;  meslek gruplarında ayrı ayrı listeler kıyasıya bir yarışın içinde olacak.

ATSO Başkanlığına aday olan ve  meslek guruplarında yer alacak yol arkadaşları ile düzenlediği yoğun bir kampanyada aylardır üyelere ulaşarak hem Oda yönetiminin hizmetlerinde gördüğü eksikleri aktaran hem de kendi projelerini anlatan Oğuzhan Sevinç ısrarla vurguladığı “Tek Güvencimiz Akçakoca’dır” sözünü yineledi.

Seçime bir gün kala yaptığı son değerlendirmede, “Biz  alanlarında donanımlı, saygın ve girişimci arkadaşlarımızla oluşturduğumuz bir ekiple Akçakoca’ya hizmete talip olduk. Üyelerimizin yaklaşık % 95’ine ulaşarak birebir iletişim sağladık ve neden aday olduğumuzu, Akçakoca’mız için neler yapacağımızı anlattık. Devletin sağladığı olanakları propaganda malzemesi yapmadık. Oda’nın neler yapabileceğini, nelerin yapılamadığını anlattık. Son sözü yarın değerli üyelerimiz söyleyecek. Biz üyelerimizin en doğru seçimi yapacağından eminiz ve Allah’ın izniyle yarın sandıktan tüm guruplarda önde çıkacağız, seçimi kazanacağız” dedi.

Sevinç, seçimlerde gurubunun oy pusulasının yeşil renkte olduğunu belirterek,  sonuçların  Akçakoca için hayırlı olmasını diledi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.