DOLAR 32,5573 0.02%
EURO 34,9983 0.31%
ALTIN 2.420,84-0,05
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2095843-2,92%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

ESNAFTAN NEDİM İŞGÖREN’E: ”SEN DAHA GENÇSİN BAŞKAN, DEVAM!”
4184 okunma

ESNAFTAN NEDİM İŞGÖREN’E: ”SEN DAHA GENÇSİN BAŞKAN, DEVAM!”

ABONE OL
07/01/2022 08:55
ESNAFTAN NEDİM İŞGÖREN’E: ”SEN DAHA GENÇSİN BAŞKAN, DEVAM!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 8 Ocak’ta yapılacak olan ilçe kongresinde son düzlüğe girilirken, mevcut başkan ve yeni dönemin başkan adayı Nedim İşgören ve yönetimi, Akçakoca basın mensuplarıyla bir araya gelerek çalışmalarını anlattı.

 

Habercilerin sorularını yanıtladıktan sonra esnaf ziyaretlerine çıkan İşgören ve arkadaşlarına esnafın ilgisi oldukça yüksekti.

Esentepe’den başlayan esnaf ziyaretlerinin günlük programı Çuhallı çarşısında son bulurken, dükkanına girdikleri bir esnafın Nedim İşgören’e ”Sen daha gençsin başkan, yola devam” demesi gülücüklerle karşılandı.

EN ETKİLİ SİLAHI HAKAN ÖZTAŞ 

Nedim İşgören’in en etkili silahı ise Akçakoca Belediyesi ABİTAŞ Genel Müdürü Hakan Öztaş oluyor. Belediye seçimleri öncesinde vatandaşla ve esnafla kurduğu iyi ilişkileri ABİTAŞ müdürlüğü sürecinde de devam ettiren Hakan Öztaş’a, esnafın yakın bir alaka gösterdiği dikkatlerden kaçmıyor.

Esnaftan kendilerine destek isteyen Nedim İşgören ise yaptıkları çalışmaları ve gelecek dönem için planladıkları projelerini esnafla paylaşıyor. Kendisinin bu dönemle birlikte yapacağı son Esnaf Odası başkanlığı olacağını da aktaran İşgören, tecrübelerini aktarıp yetiştirdkleri genç bir yönetime sonraki dönem için bayrağı teslim edeceklerini de açıklıyor.

Nedim İşgören ve arkadaşları, ilçe merkezindeki esnaf ziyaretlerinden sonra köy esnaflarnı ziyaret etmek üzere programı yapılan köylere doğru yola koyulurken, esnaf ziyaretlerinin tamamı birlikte çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.