DOLAR 32,5183 0.07%
EURO 34,8810 0.23%
ALTIN 2.480,770,77
BIST 9.530,47-0,18%
BITCOIN 1990618-4,22%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

445 okunma

MUSTAFA’NIN YERİ BALIK VE KAHVALTI SALONU TÖRENLE AÇILDI

ABONE OL
05/09/2020 11:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da  alkolsüz balık lokantaları konseptinin öncülerinden Mustafa Topuz’un adı ile anılan lezzet ve hizmet kalitesiyle ünü bölge sınırlarını aşan Mustafa’nın Yeri Balık Evi yeni adresinde gerçekleşen açılış ile hizmete girdi.

İlk olarak balıkçı barınağı içinde salaş bir mekanda hizmet vermeye başlayan gördüğü ilgi nedeniyle buradaki mekanı büyüten daha sonra da  Çuhalı’da plaj üstünde ferah ve büyük bir mekana taşınan Akçakoca’nın marka olmuş balık lokantalarından  Mustafa’nın Yeri Balık & Kahvaltı bir süre ara verdiği hizmetine Çınar caddesinde Bayraktar otelin zemin ve 1. Katındaki salonlarda devam edecek.

Bugün yapılan Açılış törenine Belediye Başkanı Okan Yanmaz  Eşi Nursen Yanmaz ile katılırken  Akçakoca Siyaset ve İş Yaşamının tanınan isimleri  önceki Dönem Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, İyi Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, İş İnsanı A. Kadir Pandul  ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Yanmaz açılış öncesinde yaptığı kısa  Akçakoca turizmini daha ileriye taşımak için yoğun bir çaba içinde olduklarının bilindiğini bu konuda yapılacak çalışmalara destek verdiklerini belirterek katma değer sağlayacak bu işletmenin hizmete girmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek  , işletme sahipleri Baba Mustafa Topuz ve Oğulları Kazım ve Hasan kardeşlere bol kazanç getirmesini diledi.  Daha sonra yapılan dualarla işletme hizmete açıldı.

Konuklarına farklı lezzetlerden oluşan bir kokteyl tabağı yanısıra palamut  ve salatadan oluşan bir menü ikramında bulunan  Kazım Topuz, yepyeni bir konsept ile tüm ezberleri bozacaklarını ve   özlenen  lezzetlerle yeniden misafirlerin hizmetinde olacaklarını belirterek “Günlük taze balık ve 20 farklı üründen oluşan enfes kahvaltı sunumuyla efsane geri dönüyor “ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.