DOLAR 32,5952 0.35%
EURO 34,8056 0.16%
ALTIN 2.506,560,90
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20790220,37%
Düzce
14°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

530 okunma

MÜJDEYİ AKÇAKOCA’DAN VERDİLER

ABONE OL
06/10/2018 16:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da düzenlenen Palamut Briç Federasyonuna 340 briç sporcusu katıldı.

Akçakoca’nın ve bölgenin en büyük otellerinden biri olan Ak Resort otelinde gerçekleşen turnuvaya Akçakoca Belediyesi sponsorluk yaparken, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Türkiye Briç federasyonu yönetim kurulu üyesi İbrahim Bilgin ile Federasyon’un Düzce İl Temsilcisi Ümit Koç konuklarla bire bir ilgilendiler.

 

Türkiye’nin dört bir yanından Akçakoca’ya gelen briç sporcuları, turnuva öncesinde otelin terasında canlı müzik eşliğinde ikramlardan tadarak sohbetler ettiler.

Burada gazetemize bir açıklama yapan Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu, Akçakoca’da olmaktan mutlu olduğunu söyleyerek başladı konuşmasına.

Zorlu, 2019 Avrupa Şampiyonasının Türkiye’de olacağını, 2020 yılında da Dünya kupasının muhtemelen Türkiye’de yapılacağını söyledi.

Bu turnuvaların briç sporunun toplum tarafından çok daha fazla sevilmesine vesile olacağını belirten Başkan Zorlu, gelen sporcuların kişisel harcamalrı ve konaklama masraflarının haricinde Avrupa şampiyonasından 3 milyon euro, Dünya şampiyonasında ise 8 milyon euronun Türkiye’ye getirisinin olacağını söyledi.

Federasyon Başkanı Zorlu ve temsilcilerle uzun uzun sohbet eden Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise gazetemize yaptığı açıklamada, her yıl katlanarak giden Akçakoca Briç turnuvasının önümüzdeki yıllarda büyüyerek devam edeceğini söyledi.

Bu yıl katılımın biraz daha yüksek olacağını gördükleri için mekanı da değiştirdiklerini ifade eden Başkan Yemenici, tüm sporculara başarılar dilerken, Akçakocalı sporculardan da dereceler beklediklerini sözlerine ekledi.

Konuşmalar ve canlı müzik eşliğinde yapılan sohbetlerin ardından ise briç salonuna geçildi.

Otelin 9. katındaki salona kurulan 85 masada 340 sporcu eşleşti.

Oyunlar başlamadan önce Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu tarafından katkılarından ötürü Akçakoca Belediye başkanı Cüneyt Yemenici’te bir plaket takdim edildi.

85 masanın 6 masasında çocuk sporcuların ter döktüğü briç müsabakaları bugün ve yarın devam edecek. 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.