DOLAR 32,5903 0.31%
EURO 35,0330 0.16%
ALTIN 2.459,830,98
BIST 9.797,840,83%
BITCOIN 20971040,53%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Müdür Gökçek o çirkinliği ortadan kaldırıyor
3179 okunma

Müdür Gökçek o çirkinliği ortadan kaldırıyor

ABONE OL
18/05/2021 09:40
Müdür Gökçek o çirkinliği ortadan kaldırıyor
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca PTT binasının tabelasının üzerine güvercinlerin konmasını ve yuva yapmasını önlemek amacıyla çiviler çakılması, ilçe halkından tepki almıştı.

Tepkiler üzerine çivileri sökme kararı alan kurum müdürü Muammer Gökçek, söküm işleminin yapılması için bağlı müdürlükten ekipman desteği istedi.

Vinç benzeri bir araç isteyen müdür Gökçek, aracın bayram sonrasında gönderileceğini, gelir gelmez bir kaç saat içinde çivileri söktüreceğini söyledi.

Kendisi de iyi bir hayvan sever olan ve evcil bir hayvanın bakımını üstlenen müdür Gökçek, yapılan işlemin tabelanın küçük bir bölümünü kapsadığını, o küçük alanın kuş pislikleri yüzünden hızlıca deforme olması nedeniyle öyle bir tedbir alındığını söylerken, güvercinlerin yuvalaması için diğer alanlara dokunmamakla birlikte, kamuoyu tarafından eleştirilere hedef olmaları nedeniyle çivileri sökme kararı aldıklarını sözlerine ekledi.

Amaçlarının kanatlı hayvanların barınma ve yuvalamalarını engellemek olmadığı ifade eden kurum müdürü Muammer Gökçek, hem kendisi hem de kurum çalışanlarının hayvan sevgilerinin yüksek olduğunu, her şeye rağmen bir yanlış anlamaya meydan vermemek adına eleştirileri kabul edip hızlıca çivileri sökme kararı aldıklarını söyledi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.