DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2059884-0,63%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

MÜDÜR ALBAYRAK’IN ÖĞRENCİ VELİSİ HAKKINDAKİ İDDİALARI MAHKEME DUVARINA TOSLADI
2899 okunma

MÜDÜR ALBAYRAK’IN ÖĞRENCİ VELİSİ HAKKINDAKİ İDDİALARI MAHKEME DUVARINA TOSLADI

ABONE OL
20/12/2022 13:23
MÜDÜR ALBAYRAK’IN ÖĞRENCİ VELİSİ HAKKINDAKİ İDDİALARI MAHKEME DUVARINA TOSLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Mustafa Açıkalın Ortaokulu Müdürü Yusuf Albayrak’ın bir öğrenci velisi hakkında yargı mercilerine yaptığu suçlama, ‘kovuşturmaya yer olmadığına…” hükmedilerek boşa çıkartıldı.

Son dönemde havalarıın soğuk olmasına rağmen öğrencileri sabah saatlerinde dış kapıda bekletiyor olması nedeniyle velilerin tepkilerini çeken müdür Yusuf Albayrak, çocuklarının durumuyla ilgili olarak kendisiyla yazışan bir öğrenci velisinden de şikayetçi oldu.

Çocuklarıyla ilgili bilgi almak isteyen velilerin, okul idarecileri ve öğretmenlerinden bilgi almalarından daha doğal bir şey olmadığını bilmesi gereken müdür Albayrak, velilere yardımcı olmak ve onların çocuklarıyla ilgili endişelerini gidermek yerine, suç duyurusunda bulunmasıyla klasik anne – baba yarısı olarak görülen kutsal eğitimci profilinden de uzaklaştığını gösterdi.

Bir öğrenci velisinin kendisine bir telefon mesaj uygulaması yoluyla ulaşmasını hazmedemediği görülen müdür Albayrak’ın tehdit iddiasıyla yaptığı suç duyurusu, Akçakoca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından incelenerek sonuçlandırıldı.

Başsavcılık tarafından incelenen soruşturma evrağı, ”kovuşturma yapılmasına yer olmadığına… ” denerek düşürüldü.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.