DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20769611,44%
Düzce
14°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

322 okunma

MİNİKLERİN ŞENLİK HAVASINDA YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ

ABONE OL
26/07/2018 18:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Çuhalı Osman Gülen Parkı’nda Düzenlenen 2. Play-Doh Şenliğinde Minikler Hem Eğlendi Hem de Yarışmalara Katıldı.

Bu yıl Play -Doh ve Kaya Kırtasiye sponsorluğunda 2.si düzenlenen bahar şenliği yoğun ilgi gördü.

Özellikle ana sınıfı düzeyindeki çocuklar için düzenlenen doğa temalı resimler ve oyun hamurlarıyla yapılan yarışmalarının yapıldığı etkinliğin tüm malzemeleri Kaya kırtasiyesi tarafından ücretsiz.

Etkinlikle ilgili olarak Play – Doh Batı Karadeniz tanıtım saha sorumlusu İsmihan  Alış,  “başta oyun hamuru olmak üzere ürünleri çocuklarla buluşturmak için Akçakoca’daki bayimiz Kaya kırtasiye ile bu etkinliği düzenledik. Gördüğünüz gibi çocuklar çok mutlu” dedi.

Kaya Kırtasiye Sahibi Abdulkadir Kaya ise “Birincisini geçen yıl Tarihi Mahalle Pazarı’nda yaptığımız etkinliğimizi geleneksel hale getirmek istiyoruz. Kaymakamlığımız ve Milli eğitim müdürlüğü bilgisinde, miniklerimizin el becerilerini geliştirmek, girişimci olmalarını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz  bu şenliği giderek daha da yaygınlaştırmayı düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

Veliler ve çocukların çok yoğun ilgi gösterdikleri şenlik gün boyu farklı etkinlikler ve yarışmalarla sürdü.

Resim öğretmenleri Recep Ali Tanış ve Muhammed Hızır Güner’in jüri üyesi olduğu yarışmalarda, kazananlara okul malzemeleri hediye edildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.