DOLAR 32,5664 0.03%
EURO 34,8817 -0.03%
ALTIN 2.432,270,10
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2117038-2,47%
Düzce
23°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

576 okunma

MİNİKLERİN GÖSTERİSİ AÇILIŞA DAMGA VURDU

ABONE OL
19/09/2018 15:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Cumhuriyet İlkokulunda Düzenlenen İlköğretim Haftası Açılışına Minik Öğrencilerin Gösterileri Damga Vurdu.

Akçakoca’da 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı ilköğretim haftası açılış programı Cumhuriyet İlkokulu tarafından düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk, İGM Başkanı Ayfer Yılmaz, Askerlik Şube Başkanı , İlçe Emniyet Müdürü, ADD Başkanı, okul müdürleri ve çok sayıda veli katıldı.

Ümit Öztürk’ün sunduğu program saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Okul Müdürü Kadir Söylemezoğlu yeni Eğitim – Öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dilediği konuşmasında, okulun bir eğitim yuvası olması yanında bir sevgi yuvası olduğunu vurguladı.

Minik öğrencilerin birbirinden güzel ve anlamlı gösterilerinin ilgiyle izlendiği törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, 2018-19 Eğitim Öğretim yılının azimle, heyecanla ve sevinçle başlandığı vurgusunu yaptığı konuşmasında, öğrenmenin yaşının ve sınırının olmadığının, bir hayat boyu süreceğinin altını çizerek, Akçakoca Milli Eğitim camiasının büyük bir aile olduğunu söyledi.

Müdür Ezer, eğitim camiasına önemli destekler veren Kaymakam Öztürk ve Başkan Yemenici’ye teşekkür ettiği konuşmasını, “Hepimizin temel vurgusu eğitimde öğrenme ve öğretmedir” diyerek tamamladı.

Daha sonra şiir dinletileri yapıldı. Öğrencilerin Atatürk posterli, ay yıldızlı giysileri ile yaptıkları gösteriler beğeniyle izlendi ve alkışlandı.

Mezun bir öğrenci tarafından ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciye Türk Bayrağı teslimi gerçekleştirildi.

Öğretmenler tarafından anaokuluna başlayan çocuklara hediyeler takdim edildi.

Bir süre önce bir marketten aldığı ürünün bedelini market sahibi olmadığı için fiyatını kameraya gösterip parasını bırakan ve bu davranışı nedeniyle ulusal TV.’lerin haber bültenlerinde yer alan minik Rüya’ya Kaymakam Öztürk tarafından bir takdir belgesi verildi.

Daha sonra törene katılanlara Okul – Aile Birliği tarafından çeşitli ikramlar yapıldı. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.