DOLAR 47,5574 0.18%
EURO 54,8602 0.06%
ALTIN 6.175,37-1,31
BIST 13.458,101,24%
BITCOIN 30143811,60%
Düzce
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

877 okunma

Minik İlayda’nın cansız bedeni bulundu!

ABONE OL
28/07/2019 15:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşanan sel afeti sonrasında 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Uğurlu Köyü’nün 1 km uzağında deniz kenarında bulunan kişinin kız çocuğu olduğu öğrenildi.

Afette kaybolan vatandaşlardan birinin daha cansız bedenine ulaşıldı. 17 Temmuz akşamı yoğun yağış ardından yaşanan sel ve heyelan felaketinde 7 kişi kaybolmuştu.

Afetin sonrasında 11’inci günde de devam eden arama çalışmaları neticesinde 1 kişinin daha cansız bedeni bulundu.

Uğurlu Köyü’nün 1 kilometre uzağında Melen Çayı’nda, Bezirgan Köyü’ne bağlanılan köprünün yakınında bulunulan cansız bedenin bir kız çocuğuna ait olduğu öğrenildi.

Bulunduğu yerden çıkartılan cansız beden Akçakoca Devlet Hastanesi’ne götürülecek.

7 yaşındaki İlayda Sinem Kaplan’a ait olduğu tahmin edilen cansız bedenin kimliği yapılacak otopsi ardından açıklanacak.

Bu gelişmeyle birlikte afette ölenlerin sayısı 6’ya yükselirken, daha önce Fatma Töngel (42), Cengiz Töngel (53), Sanem Kaplan (7), Nilgün Kaplan (39) ve Funda Kaplan’ın (9) cansız bedenleri bulunmuştu. 3 yaşındaki Kağan Töngel için arama çalışmaları sürüyor.

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.