DOLAR 32,2697 -0.23%
EURO 34,7847 -0.15%
ALTIN 2.411,910,78
BIST 10.267,09-0,10%
BITCOIN 2030779-1,84%
Düzce
21°

PARÇALI BULUTLU

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

298 okunma

Milletvekili Yılmaz’dan iddialara sert yanıt geldi

ABONE OL
15/04/2020 10:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Düzce Milletvekili Ecz. Ümit Yılmaz, Düzce’de bir yerel haber sitesinde, kendi eczanesine yönelik olarak yapılan bir koronavirüs haberi üzerine sert tepki verdi. Yılmaz açıklamasında, “helalinden ekmek parası kazandığım eczanemi karalamaya yönelik haberlerle ilgili yasal işlem başlatacağım “ dedi.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, bir yerel basın organında, eczanesinde  kalfa olarak çalışan Ömer Faruk Arslan’ın Covid-19 testi pozitif çıkmıştır haberinin gerçeği yansıtmadığını yalan olduğunu söyledi. Yılmaz,  haberi yapanlar hakkında kanuni işlem başlatacağını söyledi.

ÜMİT YILMAZ ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI

“ Değerli hemşehrilerim;

Uzun bir süredir siyasi olarak hem şahsımı, hem de temsil ettiğim Milliyetçi Hareket Partisini karalamaya yönelik yalan yanlış tezviratlar üreten bir kısım çevreler, helalinden ekmek parası kazandığım eczanemi karalamaya yönelik haber yapmış/yaptırmışlardır.

 

Ümit Eczanesinde  kalfa olarak çalışan Ömer Faruk Arslan’ın (aşağıdaki belgede görüldüğü üzere) Covid-19 testi NEGATİF çıkmıştır. Buna rağmen sırf bir yerlere şirin görünmek adına insanların ekmek teknesini, içinde bulunduğumuz bu zor günlerde karalamanın ne anlama geldiğini siz değerli kamuoyunun takdirine bırakıyor ve bu asılsız haberleri yapanlar/yaptıranlar hakkında gerekli yasal işlemleri başlatacağımızın bilinmesini isterim.

Saygılarımı sunarım. “

 

Vekil Yılmaz, sözü geçen eczane kalfası Ömer Faruk Arslan’ın test sonuçlarını da kamuoyuyla paylaştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.