DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22370010,86%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MİLLET İTİTFAKI’NA AKÇAKOCA’DA BÜYÜK İLGİ
1567 okunma

MİLLET İTİTFAKI’NA AKÇAKOCA’DA BÜYÜK İLGİ

ABONE OL
03/05/2023 13:25
MİLLET İTİTFAKI’NA AKÇAKOCA’DA BÜYÜK İLGİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs Genel Seçimlerine yaklaşırken Millet İttifakı bileşenleri ve milletvekili adaylarının durağı Akçakoca oldu. Geçmiş yıllara nazaran yoğun bir sevgi ile karşılaşan Millet İttifakı milletvekili adaylarının Akçakoca şehir merkezi ve ardından köy ziyaretleri ise gövde gösterisi niteliğinde oldu.

ŞEHİR MERKEZİNDE GÖVDE GÖSTERİSİ

Millet İttifakı milletvekili adayları Talih Özcan ve Aslıhan Akbal Tüysüz, CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Özkan Atıcı ile şehir merkezinde tur attı.

Esnaflarla yakından ilgilenen Milletvekili adayları, ekonominin düzelmesi konusunda esnafa söz verdi.

Akçakoca Ticaret Odası’nı ziyaret eden Millet ittifakı heyeti, daha sonra kapalı pazar yerine giderek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

KÖYLER ÇOK FARKLI…

Şehir merkezindeki esnaf ziyaretlerini tamamlayan milletvekili adayları ve partililer akşam saatlerinde Melenağzı ve Esmahanım köy ziyaretleri ile günü noktaladı. Köylerde de oldukça coşkulu karşılanan Millet İttifakı milletvekili adayları, kendilerine duyulan ilgiden oldukça memnun kaldı.

Millet İttifakının kadın vekil adayı Aslıhan Akbal Tüysüz’e kadınların ilgileri ise bir hayli yüksek oldu. Tüysüz’ün neşeli ve sempatik tavırları ile kadın seçmenlerle kurduğu bağ, ortaya güzel görüntüler çıkardı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.